Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο «νέος Τσιμίκας»

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο «νέος Τσιμίκας»

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο 17χρονος διεθνής αριστερός μπακ Απόστολος Αποστολόπουλος. Ο Τσιμίκας οι Σέρρες και η ευκαιρία...

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και με τη βούλα ο Απόστολος Αποσολόπουλος. Ο 17χρονος (11/12/2002) αριστερός μπακ του Πανσερραϊκού, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την υπογραφή του Αποστολόπουλου, που αποτελούσε στόχο, τόσο του ΠΑΟΚ όσο και ξένων ομάδων, λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεων που έχει πραγματοποιήσει την τελευταία 2ετία στην ομάδα των Σερρών. Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά το γεγονός πως δεν έχει γίνει ακόμη 18 ετών τις δύο τελευταίες σεζόν έχει συνολικά 48 συμμετοχές με την πρώην, πλέον, ομάδα του σε επίπεδο ανδρών, όντας βασικός από την ηλικία των 16 ετών!

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Απόστολου Αποστολόπουλου. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 11 Δεκεμβρίου του 2002) θα ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, επισημοποιώντας τη μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες που είχαν οι Ερυθρόλευκοι για το ταλέντο του Αποστολόπουλου τους έκαναν να κινηθούν δυναμικά για την απόκτησή του. Το γεγονός ότι αγωνίζεται σε επίπεδο ανδρών από τα 16 του, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, αλλά οι Πειραιώτες έκαναν τις κινήσεις που έπρεπε, έφτασαν με συνοπτικές διαδικασίες σε συμφωνία με τον Πανσερραϊκό και έτσι ο 17χρονος μπακ θα ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ.

Στον Ολυμπιακό βλέπουν στο πρόσωπο του Αποστολόπουλου μία νέα περίπτωση Τσιμίκα. Και επειδή προέρχονται από την ίδια πόλη/ομάδα, αλλά και επειδή και ο νεαρός μπακ ακολούθησε τα χνάρια του «Τσίμι». Αρχικά ήταν μεσοεπιθετικός, αλλά έγινε αριστερός μπακ μόλις ανέβηκε στην πρώτη ομάδα των Σερρών. Και φυσικά αγαπημένος του ποδοσφαιριστής και πρότυπο, είναι ο συντοπίτης του. Ο οποίος έπαιξε ρόλο στη μεταγραφή του…

Ο Απόστολος Αποστολόπουλος αποτελεί «παιδί» της ακαδημίας του Πανσερραϊκού. Το καλοκαίρι του 2018 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, γρήγορα έγινε βασικός και έγραψε ιστορία. Καθώς έγινε ο νεαρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που έπαιξε ποτέ στην ομάδα Σερρών σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος, σε ηλικία μόλις 15 ετών, 9 μηνών και 20 ημερών. Την πρώτη του χρονιά στη Γ’ Εθνική πραγματοποίησε 23 συμμετοχές και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών. Φέτος ολοκλήρωσε τη χρονιά με 24 συμμετοχές (21 πρωτάθλημα, 4 Κύπελλο) και με τις εμφανίσεις του κέρδισε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο οποίος τον απέκτησε προσφέροντας ένα σημαντικό ποσό στην ομάδα των Σερρών, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης σε μελλοντική μεταγραφή του.

Ο Απόστολος από την 6 ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού, όπου διετέλεσε προπονητής ο πατέρας του, Τάσος, ο οποίος υπηρέτησε τον Πανσερραϊκό και ως προπονητής τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα επί 5 χρόνια. Αμεση σχέση με τον αθλητισμό είχε και η μητέρα του, Δήμητρα Κακλίδου η οποία ήταν αθλήτρια του βόλεϊ σε επίπεδο Α εθνικής κατηγορίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ