Ντομ Ντουάιερ: Η αληθεια για τη… μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ντομ Ντουάιερ: Η αληθεια για τη… μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ο 30χρονος επιθετικός μίλησε για το μεταγραφικό στόρυ που εξελίχθηκε το 2016 και αποκάλυψε γιατί δεν ολοκληρώθηκε το deal, παρά την εξαιρετική πρόταση των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός – Ντομ Ντουάιερ. Μια μεταγραφική ιστορία, που εξελίχθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν μια ανάσα από την απόκτηση του, αλλά τελικά δεν υπήρξε happy end και ο 30χρονος επιθετικός δεν φόρεσε ποτέ τα χρώματα των Πειραιωτών.

Τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Κάνσας, όπου αγωνιζόταν ο Αμερικανός ποδοσφαιριστής και ήταν έτοιμος να ανακοινώσει την απόκτηση του 26χρονου τότε Ντομ Ντουάιερ. Όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν στο μεγάλο λιμάνι και μοιραία η μεταγραφή του Ντουάιερ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο Αμερικανός μίλησε για τις επαφές που είχε τότε με τον Ολυμπιακό και αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκλεισε στους Πειραιώτες.

«Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει σε μια πρόταση που ήταν κοντά στα 4 εκατομμύρια (σ.σ δεν διευκρίνισε εάν τα χρήματα ήταν ευρώ ή δολάρια). Το Κάνσας μου είχε δώσει το ελεύθερο να συζητήσω με τον Ολυμπιακό, που μου πρόσφερε τα τετραπλάσια χρήματα από αυτά που έπαιρνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντουάιερ, με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας που φιλοξενεί τις δηλώσεις του να τονίζει ότι στην ομάδα των ΗΠΑ έπαιρνε 600.000 δολάρια τον χρόνο.

«Ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν στο Champions League και μπορώ να πω ότι ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική. Ομως η σύζυγός μου ήταν έγκυος και δεν μπορούσε να έρθει μαζί μου. Αν πήγαινα, θα έχανα τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού και έτσι αποφάσισα να μην δεχθώ την πρόταση», πρόσθεσε.

Το επόμενο καλοκαίρι ο Ντομ Ντουάιερ μετακόμισε στο Ορλάντο, όπου αγωνίζεται ακόμα, ενώ το 2019 έφτασε να αμείβεται με 1.5 εκατ. δολάρια. «Δεν ήταν τα χρήματα που θα έπαιρνε στον Ολυμπιακό, αλλά είδε σαφώς μια σημαντική αύξηση στις αποδοχές του», αναφέρουν στο κείμενό τους οι Αμερικάνοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ