Μέγα σκάνδαλο: Τσάμπα τα πλέι οφ και τα πλέι αουτ!

Μέγα σκάνδαλο: Τσάμπα τα πλέι οφ και τα πλέι αουτ!

Ο Λυσσάνδου πρότεινε το απίστευτο, να δοθούν οι χορηγικές παροχές των πλέι οφ και πλέι άουτ σε στοιχηματική εταιρεία χωρίς κέρδος για την Λίγκα, και η πρόταση πέρασε. Η ατάκα του Κούγια για την δικαιοσύνη.

Συνέβη και αυτό στην Λίγκα! Πέρασε η πρόταση του Μηνά Λυσάνδρου να δοθούν οι χορηγικές παροχές σε στοιχηματική εταιρεία χωρίς να έχει υπογραφεί η σύμβαση μαζί της! Ουσιαστικά η συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία θα διαφημίζεται από την Λίγκα στα πλει οφ και στα πλέι άουτ χωρίς να πληρώσει…

Θυμίζουμε πως ο Λυσάνδρου είχε φέρει στην Λίγκα πρόταση από στοιχηματική εταιρεία (interwetten) για την χορηγία του πρωταθλήματος για τα επόμενα τρία χρόνια. Μια πρόταση που επέμεινε στις τηλεδιασκέψεις που γίνονται να περάσει. Μια πρόταση που ήταν να συζητηθεί για το αν και εφόσον την δεχθεί ή όχι η Λίγκα.

Και όμως στη σημερινή τηλεδιάσκεψη ο πρόεδρος της Λίγκας επέμεινε να περάσει πρόταση του για να δοθούν χορηγικές παροχές στην στοιχηματική εταιρεία για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Ένα ποσό από αυτά που υπολογίζεται πως θα πάρει η Λίγκα από το επόμενο πρωτάθλημα από την χορηγία θα δοθεί τώρα για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Δηλαδή χωρίς σύμβαση προχωρά σε χορηγική παροχή , και ουσιαστικά επικυρώνει την σύμβαση! Μια πρόταση που πέρασε από την Λίγκα και αποτελεί τεράστιο σκάνδαλο καθώς αποφασίστηκε ουσιαστικά να δοθούν… δωράκι τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε έντονα με τον Κώστα Καραπαπά να τονίζει πως είναι δεσμευτικές οι χορηγικές παροχές με ότι αυτό συνεπάγεται συμπληρώνοντας πως από την στιγμή που δεν υπάρχει ουσιαστικό κέρδος γιατί να μην γίνει τον Σεπτέμβριο ένας διαγωνισμός που μπορεί να φέρει μεγαλύτερη πρόταση στην Λίγκα.

Ο Λυσάνδρου απάντησε πως δεν είναι δεσμευτική για να πάρει «πληρωμένη» απάντηση από τον Καραπαπά πως τα ίδια έλεγε και για τον Βασίλη Γκαγκάτση όταν ήταν διευθύνων σύμβουλος στην Λίγκα με την γνωστή δικαίωση στη συνέχεια για τον Ολυμπιακό.

Πολύ σημαντική και η τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια που ξεκαθάρισε πως επιφυλάσσεται για προσφυγή στην δικαιοσύνη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ