Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ

Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να μην υπολογίζει στους γνωστούς απόντες.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο Δικέφαλος του βορρά βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν το μεγάλο ματς, με τον Αμπέλ Φερέιρα να καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι, έχοντας τα γνωστά προβλήματα με τους τιμωρημένους Ίνγκασον και Γιαννούλη, αλλά και τους τραυματίες Κρέσπο, Αουγκούστο και Ζαμπά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Στο τελικό στάδιο μπαίνει η προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι της Κυριακής. Την Παρασκευή (05.06) ο Αμπέλ Φερέιρα δούλεψε με τους παίκτες του στις τελευταίες λεπτομέρειες του πλάνου για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα της προπόνησης ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους. Αρχικά είχαμε δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας, στη συνέχεια στις στατικές φάσεις και τα στημένα και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα καταστρώνει τα σχέδιά του χωρίς να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ίνγκασον , Γιαννούλη και τους τραυματίες Κρέσπο , Αουγκούστο , Ζαμπά .

Το Σάββατο (06.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ