Στο στόχαστρο της Τζένοα ο Εμμανουηλίδης

Στο στόχαστρο της Τζένοα ο Εμμανουηλίδης

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης φαίνεται πως έχει πέραση στην Ιταλία, με την Τζένοα να έχει «κυκλώσει» το όνομα του Έλληνα επιθετικού.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό στον Πανιώνιο τη φετινή σεζόν και τα πήγε περίφημα με τον Ιστορικό, όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας.

Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίστηκε σε 21 επίσημα ματς και πέτυχε 6 τέρματα, ενώ μοίρασε και μια ασίστ με τους κυανέρυθρους. Η χρονιά που πραγματοποίησε με τον Πανιώνιο φαίνεται πως έχει τραβήξει το ενδιαφέρον από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα από την Ιταλία.

Όπως αναφέρει το «Tuttomercatoweb», ο Εμμανουηλίδης βρίσκεται στη λίστα της Τζένοα, η οποία κοιτάζει τους τελευταίους μήνες ανελλιπώς την ελληνική αγορά. Ο Έλληνας επιθετικός λοιπόν έχει «γυταλίσει» στους ροσομπλού και δεν αποκλείεται μέσα στο καλοκαίρι να κάνουν κρούση στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί αναφέρουν για τον νεαρό επιθετικό πως «…είναι ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα πρότζεκτ του ελληνικού κι ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον οποίο μάλιστα η UEFA είχε συμπεριλάβει στη λίστα με τα 50 μεγαλύτερα ταλέντα για το 2020. Διεθνής με την U21 της Ελλάδας, ο Εμμανουηλίδης έχει σημειώσει 4 γκολ στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ