Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λάζαρος – Τι γίνεται με τον Βαλμπουενά

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λάζαρος – Τι γίνεται με τον Βαλμπουενά

Ο Ολυμπιακός χάνει τον Χριστοδουλόπουλο για 6 εβδομάδες, με ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου στο γόνατο! Ετοιμάζεται για την Τούμπα ο Βαλμπουενά.

Ασχημα τα νέα για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο έμπειρος εξτρέμ του Ολυμπιακού, σε μία φάση της προπόνησης της Παρασκευής χτύπησε στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γόνατος. Αμέσως εγκατέλειψε την προπόνηση και το ιατρικό επιτελείο τον πήγε στο Metropolitan για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Λάζαρος έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου δεξιού γόνατος. Κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι βδομάδες. Αρα, θα χάσει όλους τους αγώνες των play off και πιθανότατα και τον τελικό του Κυπέλλου, εάν ο Ολυμπιακός προκριθεί.

Επί της ουσίας, αυτός ο τραυματισμός σημαίνει το άδοξο φινάλε της παρουσίας του Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακό, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Ενώ παράλληλα δεν βρίσκεται στη λίστα του Europa League.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Χριστοδουλόπουλος έχασε τα μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν, λόγω της ρήξης πρόσθιου χιαστού που είχε υποστεί και φέτος έχει «γράψει» μόλις 7 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το θετικό για τον 33χρονο εξτρέμ, πάντως, είναι ότι ο νέος τραυματισμός δεν αφορά το γόνατο στο οποίο είχε υποστεί τη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος εξτρέμ του Ολυμπιακου ετοιμάζεται για την Τούμπα, με την ενόχληση στον προσαγωγό να έχει υποχωρήσει και τον ίδιο να θέτει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ανακοινώσει την πρώτη αποστολή του Ολυμπιακού για επίσημο παιχνίδι μετά από 3 μήνες. Με τους Ερυθρόλευκους να «πετούν» το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ