ΑΕΚ: Έρχεται το Σάββατο στην Αθήνα ο Ενομπακάρε

ΑΕΚ: Έρχεται το Σάββατο στην Αθήνα ο Ενομπακάρε

Ο 22χρονος Νιγηριανός φορ, Μπράιτ Ενομπακάρε, έρχεται το Σάββατο στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με την ΑΕΚ.

Οριστικά παίκτης της ΑΕΚ αναμένεται να γίνει ο Μπράιτ Ενομπακαρέ. Ο Νιγηριανός επιθετικός, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, θα ταξιδέψει το Σάββατο στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί τόσο με τη διοίκηση, όσο και τον Μάσιμο Καρέρα και να δώσουν και από κοντά τα χέρια.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τη Γουλβς, προχώρησε πολύ γρήγορα τις συζητήσεις με την ΑΕΚ και αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο κατά την παρουσία του εδώ, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ένωση».

Ο Ενομπακαρέ θεωρήθηκε παίκτης-αποκάλυψη για τη Γουλβς τη σεζόν 2017-18, όταν και είχε 21 συμμετοχές στην Championship, σε ηλικία 19 ετών, ωστόσο η εξέλιξή του δεν ήταν η αναμενόμενη και δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Από το καλοκαίρι του 2018 έως και σήμερα, έχει παραχωρηθεί τρεις φορές δανεικός (Κιλμάρνοκ, Κόβεντρι, Γουίγκαν). Με τη φανέλα της Γουλβς είχε συνολικά την τριετία 2015-2018, 77 συμμετοχές,  12 γκολ και 5 ασίστ.

Ο 22χρονος Νιγηριανός επιθετικός είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ, αλλά κατά συνθήκη μπορεί να παίξει και ως φουνταριστός.

Έρχεται στην ΑΕΚ με τη… σφραγίδα του Μάσιμο Καρέρα, ο οποίθος εισηγήθηκε την απόκτησή του στον Ίλια Ίβιτς, με τον Σέρβο να προχωρά πολύ γρήγορα τις διαδικασίες, από τη στιγμή που ο παίκτης έμεινε ελεύθερος. Ο Καρέρα θεωρεί τον Ενομπακάρε μία πολύ καλή περίπτωση και θέλει η ομάδα να ενισχυθεί με ακόμη ένα «όπλο» στην επίθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ