Τσούμιτς: «Να πάω στον Ολυμπιακό και να βρω θέση στην ομάδα»

Τσούμιτς: «Να πάω στον Ολυμπιακό και να βρω θέση στην ομάδα»

Ο Νίκολα Τσούμιτς που αποθεώνεται από τα σέρβικα ΜΜΕ για το ταλέντο του, μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, τη φιλία του με τον Ραντζέλοβιτς, αλλά και τον στόχο του να βρει μια θέση στο ρόστερ των ερυθρόλευκων.

Ο Νίκολα Τσούμιτς αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στην Ραντνίτσκι και έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του στην πατρίδα του.

Ο νεαρός Σέρβος εξτρέμ κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της σερβικής ομάδας και έχει αναγκάσει ακόμα και τους συμπατριώτες του να υποκλιθούν στο ταλέντο του. Δημοσίευμα από τη Σερβία μιλάει με κολακευτικά λόγια για τον νεαρό εξτρέμ που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολλά προσόντα, ο οποίος όμως θα φύγει από τη Ραντνίτσκι για τους ερυθρόλευκους.

Ο Τσούμιτς έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του με δυο τέρματα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και γίνεται λόγος για ένα «ακατέργαστο» διαμάντι του σέρβικου ποδοσφαίρου, που πρόλαβε να κλείσει ο Ολυμπιακός. Μετά τον Σλόμπονταν Τέντιτς που ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι, θεωρείται ότι καλύτερο έχει βγάλει στην ηλικία του η Σερβία, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο Ολυμπιακός πέτυχε «διάνα» με την απόκτηση του το περασμένο καλοκαίρι.

Πέρα από τα κολακευτικά σχόλια για τον Τσούμιτς, ο νεαρός άσος με αφορμή τα δύο γκολ που πέτυχε τον αγώνα Κυπέλλου της Ραντνίτσκι έδωσε συνέντευξη, όπου μίλησε για το μέλλον του και τον Ολυμπιακό.

Ο Τσούμιτς λοιπόν αναφέρθηκε στο πως έκλεισε η μετακίνηση του στον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε στη φιλία του με τον Ραντζέλοβιτς, αλλά και στον μεγάλο του στόχο που είναι να ξεκινήσει με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και να βρει μια θέση στο ρόστερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μετά το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Νις όπου χάσαμε ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού. Με παρακολουθούσαν αρκετό και όταν μου έκαναν μια συγκεκριμένη προσφορά δεν το πολυσκέφτηκα. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στα Βαλκάνια και παίζουν κάθε χρόνο στο Champions League. Διατηρώ επαφή μαζί τους και παρακολουθούν τα παιχνίδια μου».

Για τη φιλία του με τον Ραντζέλοβιτς και το μέλλον του: «Πρέπει να πάω στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και ελπίζω να βρω μια θέση στην ομάδα. Μιλάω κάθε μέρα με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου από την εποχή που παίζαμε μαζί στη Νις. Μου έχει πει για τον επαγγελματισμό που υπάρχει στην ομάδα και τον μεγάλο ανταγωνισμό. Δεν φοβάμαι όμως. Θα πάω για να δείξω τι αξίζω.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως το πρωτάθλημα τους ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου και στις 6 Αυγούστου θα πρέπει να αντιμετωπίσουν της Γουλβς στο Europa League. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Δεν υπάρχει χώρος για προετοιμασία. Για μένα αυτό δεν είναι καλό, αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ