Πιέζει για Σεμέδο η Τραμπζονσπόρ

Πιέζει για Σεμέδο η Τραμπζονσπόρ

Η τούρκικη ομάδα πιέζει για την απόκτηση του Σεμέδο και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, το επόμενο διάστημα θα έχει συνάντηση με τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Λισάνδρο Σεμέδο και την Τραμπζονσπόρ, με την ομάδα της γειτονικής χώρας να πιέζει για την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν ότι η πρωτοπόρος της Superligi, το επόμενο διάστημα θα έχει συνάντηση με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, με στόχο να τον πείσει να πει το πολυπόθητο «ναι» και να συνεχίσει την καριέρα του στη γειτονική χώρα.

Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, ότι παρά το έντονο ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ, ο ΟΦΗ έχει τον πρώτο λόγο για την παραμονή του Πορτογάλου ακραίου, αφού στη συμφωνία που είχε κάνει πέρσι με τη Φορτούνα Σιτάρντ είχε βάλει οψιόν αγοράς έναντι 1 εκατ. ευρώ.

Αν οι Κρητικοί καταβάλουν τα χρήματα, όλα θα τελειώσουν και θα τον αποκτήσουν από την ολλανδική ομάδα. Οι Τούρκοι, πάντως, θεωρούν ότι δύσκολα ο ΟΦΗ στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα δώσει τα χρήματα που απαιτούνται και στέκονται στο γεγονός ότι η Φορτούνα Σιτάρντ έχει Τούρκο ιδιοκτήτη και πρόεδρο και πιο συγκεκριμένα τον Ισιτάν Γκιουν.

Ο Σεμέδο φέτος ήταν από τους πρωταγωνιστές του ΟΦΗ, έχοντας 7 γκολ και 5 ασίστ σε 25 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ