RMC Sport : Σε διαπραγματεύσεις Ολυμπιακός – Λασινά Τραορέ (vid)

RMC Sport : Σε διαπραγματεύσεις Ολυμπιακός – Λασινά Τραορέ (vid)

Σε διαπραγματεύσεις για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στο δεύτερο μισό της σεζόν βρίσκονται Ολυμπιακός και Λασινά Τραορέ. Ελεύθερος μένει το ερχόμενο καλοκαίρι ο υψηλόσωμος 27χρονος Ιβοριανός επιθετικός, που ανήκει στη Μονακό και έχει δοθεί δανεικός στην Αμιέν.

«Ζεστό» κρατάνε στη Γαλλία το θέμα του Λασινά Τραορέ και του Ολυμπιακού! Όπως αποκάλυψε το RMC Sport, οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας τους κατά το δεύτερο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο προπονητής της Αμιέν, Κριστόφ Πελισιέ, δεν έχει μείνει καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα του (11 συμμετοχές, οι περισσότερες ολιγόλεπτες, 2 ασίστ φέτος) και ο δανεισμός του υψηλόσωμου επιθετικού αναμένεται να διακοπεί πρόωρα, με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στη Μονακό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 27χρονος Ιβοριανός φορ θεωρεί ότι στον Ολυμπιακό μπορεί να βρει το χρόνο που επιθυμεί, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιό του με τους Μονεγάσκους ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, όπερ σημαίνει ότι μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

O Τραορέ ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στην ομάδα της γενέτειράς του, την Stade d’Abidjan και ήρθε στην Ευρώπη το 2008, για λογαριασμό της ρουμανικής Κλουζ. Τον Φλεβάρη του 2011 η Κουμπάν Κρασνοντάρ εκταμίευσε 6.000.000 για να τον αποκτήσει, πουλώντας τον ενάμισι χρόνο αργότερα στην Ανζί με τα τριπλάσια χρήματα, ήτοι 18 εκατ. ευρώ.

Αφού η «φούσκα» του ρωσικού συλλόγου -που δαπάνησε για δύο χρόνια αμέτρητα εκατομμύρια- έσκασε, ο Τραορέ πωλήθηκε για 10.000.000 στην Μονακό, στο Πριγκιπάτο όμως δεν μπόρεσε ποτέ να στεριώσει, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός κατά σειρά σε Έβερτον, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σπόρτινγκ Χιχόν και Αμιέν.

Πλέον και αφού ο δανεισμός του στη γαλλική ομάδα θα τερματιστεί, αναζητά μαζί με τον Ντιμίτρι Σέλουκ (ο εκπρόσωπος του) τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ψάχνοντας μια ευκαιρία για να «αναγεννηθεί» και να κάνει περήφανους τους γονείς του και τα 16 αδέρφια του, δύο εκ των οποίων επίσης ποδοσφαιριστές.

O Τραορέ εν δράσει 

https://www.youtube.com/watch?v=uzlobvwWpwQ&t=36s

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ