Όλοι μέσα στην ΑΕΚ για Παναθηναϊκό (Pic)

Όλοι μέσα στην ΑΕΚ για Παναθηναϊκό (Pic)

Με 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή η ΑΕΚ και μοναδικό απόντα τον Κώστα Γαλανόπουλο.

Έτοιμη και πάνοπλη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ. Η Ένωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το απόγευμα του Σαββάτου και στη συνέχεια ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή για το Κυριακάτικο ματς (21:30). Σε αυτή βρίσκονται 22 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων οι Ολιβέιρα και Αραούχο και μόνο ο Κώστας Γαλανόπουλος έμεινε εκτός.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα, η τελευταία πριν από την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος παρέμεινε κλινήρης λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Γιάννης – Φοίβος Μπότος ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (21.30) αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Play-Offs.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραούχο, Ολιβέιρα, Μαχαίρας».

Το ποδόσφαιρο επιστρέφει! Με 22 ποδοσφαιριστές η αποστολή της ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική των Play Off κόντρα στον…

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ