«Όχι» στον ρατσισμό από Άρη και ΟΦΗ: Με μπλουζάκια «I can’t breath» οι παίκτες των δύο ομάδων (Pics)

«Όχι» στον ρατσισμό από Άρη και ΟΦΗ: Με μπλουζάκια «I can’t breath» οι παίκτες των δύο ομάδων (Pics)

Όμορφη κίνηση από τους παίκτες του Άρη και του ΟΦΗ που έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού πριν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Μήνυμα κατά του ρατσισμού έστειλαν Άρης και ΟΦΗ πριν από τη σέντρα της μεταξύ τους αναμέτρηση.

Οι παίκτες των δύο ομάδων εμφανίστηκαν στο γήπεδο με μπλουζάκια που έγραφαν «I can’t breath», το παγκόσμιο πλέον σύνθημα, με τα τελευταία λόγια του Τζορτζ Φλόιντ που δολοφονήθηκε από αστυνομικούς στη Μινεάπολη.

Παράλληλα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα στη μνήμη των θυμάτων του κορωνοϊού, κάτι που θα γίνει και σε όλα τα ματς της επανέναρξης της Super League.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ