Γκάμα: «Είμαι χαρούμενος στον Άρη, συζητάμε με τη διοίκηση για την παραμονή μου»

Γκάμα: «Είμαι χαρούμενος στον Άρη, συζητάμε με τη διοίκηση για την παραμονή μου»

Για τα δυο του γκολ στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ με τον ΟΦΗ αλλά και για την πιθανότητα ανανέωσης του συμβολαίου του μίλησε ο Πορτογάλος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα μεταξύ Άρη και ΟΦΗ για την πρεμιέρα των πλέι οφ ήταν αναμφίβολα ο Μπρούνο Γκάμα, που πέτυχε δυο από τα τρία συνολικά τέρματα των γηπεδούχων.

Ο Πορτογάλος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην απόδοσή του τόσο στο συγκεκριμένο ματς όσο και σε όλη τη σεζόν. Παράλληλα, ο Γκάμα σχολίασε και το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο βρίσκεται ακόμη σε συζητήσεις με την ομάδα.

Για το τέρμα του και το γεγονός ότι είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη: «Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να σκοράρω 10 γκολ σε μια σεζόν. Αυτό που μετράει, βέβαια, για μένα είναι να βοηθάω την ομάδα μου, δεν κάνω πλάνα για το πόσα γκολ θα βάλω. Με ενδιαφέρει να βοηθάω τους συμπαίκτες μου».

Για το ότι σκόραρε με φάουλ: «Δουλεύω και τις απευθείας εκτελέσεις φάουλ, το έκανα αυτή την εβδομάδα αρκετές φορές. Κάνω δυο με τρεις φορές την εβδομάδα έξτρα εκτελέσεις. Δεν είχα την ευκαιρία να σκοράρω, αλλά σήμερα είχα την αυτοπεποίθηση ότι θα μπορούσα να βάλω γκολ».

Για το ότι ο Ματίγια συνήθως βάζει γκολ με φάουλ και πριν σκοράρει είχε εκτελέσει ένα ο Ντάνιελ Λάρσον: «Συνήθως ο Λάρσον παίρνει τη μπάλα. Βλέπουμε στο γήπεδο τι συμβαίνει, ποιος νιώθει καλύτερα. Είχα την αυτοπεποίθηση να το εκτελέσω εγώ. Δεν θα δώσουμε μάχη με τον Ματίγια την επόμενη φορά, θα βρούμε μια λύση μεταξύ μας».

Για το πώς του φάνηκε η επιστροφή στην αγωνιστική δράση: «Είναι δύσκολο ένα παιχνίδι μετά από τρεις μήνες αποχής. Δεν είχαμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή, ήταν δύσκολα τα πρώτα λεπτά, αλλά στο τέλος όσο περνούσε η ώρα πατούσαμε καλύτερα και πήραμε τη νίκη».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είμαι χαρούμενος εδώ, αλλά δεν ξέρω ακόμα. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό δημόσια. Είναι κάτι που συζητάμε με τη διοίκηση, δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι. Απολαμβάνω κάθε παιχνίδι εδώ, μου αρέσει η πόλη, αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ