ΑΕΚ: Τα πλάνα του Καρέρα ενόψει Παναθηναϊκού

ΑΕΚ: Τα πλάνα του Καρέρα ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Μάσιμο Καρέρα ετοιμάζει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα ενόψει Παναθηναϊκού, με στόχο τη νίκη που θα τη βάλει για τα καλά στη «μάχη» της δεύτερης θέσης.

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη δράση μετά από τρεις μήνες και κάτι για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική των play off.

Η Ένωση θα κοντραριστεί με τους πράσινους στο άδειο λόγω κορωνοϊού ΟΑΚΑ, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη φέρει πιθανόν και από σήμερα στη δεύτερη θέση, που είναι και ο μεγάλος στόχος από το μίνι πρωτάθλημα.

Η «Ένωση» βρίσκεται στο -1 από τον ΠΑΟΚ (μετά την αφαίρεση επτά βαθμών κι ενώ εκκρεμεί η εκδίκαση από το CAS) και θέλει να εκμεταλλευτεί πιθανή απώλεια βαθμών στο ματς της Τούμπας.

Ο Μάσιμο Καρέρα θα παρατάξει την ομάδα με στόχο τη νίκη και με ιδιαίτερα επιθετικό προσανατολισμό. Στο τέρμα θα είναι ο Μπάρκας, με τους Βράνιες, Σβάρνα στην άμυνα και τους Μπακάκη και Λόπες στα άκρα. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Κρίστιτς και Σιμάνσκι, ενώ η τετράδα μπροστά πιθανότατα θα είναι Μάνταλος, Λιβάγια, Βέρντε και φυσικά ο Ολιβέιρα, ο οποίος είναι σε καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί 22 παίκτες, από τους οποίους θα «κοπούν» δύο. Οι παίκτες που έχουν επιλεγεί είναι οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάγια, Αραούχο, Ολιβέιρα, Μαχαίρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ