ΠΑΟΚ: Με προβλήματα, αλλά και πάθος για τη νίκη

ΠΑΟΚ: Με προβλήματα, αλλά και πάθος για τη νίκη

Ο ΠΑΟΚ των πολλών προβλημάτων στην άμυνα υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και θέλει τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά από τους ερυθρόλευκους. Τα πλάνα του Φερέιρα.

Η Super League επέστρεψε στη δράση με την έναρξη των play off και ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο μίνι πρωτάθλημα με στόχο να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται τη διαφορά από την κορυφή και τον Ολυμπιακό.

Ο Δικέφαλος του βορρά βρίσκεται στο -14 (μετά την τιμωρία με -7 λόγω της πολυϊδιοκτησίας με τη Ξάνθη) και θέλει να πλησιάσει όσο περισσότερο μπορεί, καθώς παράλληλα θα φυλάει τη δεύτερη θέση, με την ΑΕΚ να είναι στο -1 από εκείνον.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν στην πρεμιέρα υποδέχεται τον Ολυμπιακό και θέλει τη νίκη, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν υπολογίζει στους Ίνγκασον και Γιαννούλη, ενώ ο Κρέσπο βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του και ο Αουγκούστο υπέστη σοβαρό τραυματισμό.

Παρόλα αυτά ο Πορτογάλος έχει κάνει πολλές ομιλίες στους παίκτες, έχει ζητήσει πάθος και θέληση για να φτάσει στη νίκη η ομάδα του. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι λίγο πολύ η ενδεκάδα φαίνεται έτοιμη, με τον Φερέιρα να επιλέγει τον Πασχαλάκη στο τέρμα, τους Μάτος, Βαρέλα, Μιχάι και Βιεϊρίνια στην άμυνα και τους Μίσιτς και Μαουρίσιο στο κέντρο. Μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Μπίσεσβαρ, ενώ η τριάδα μπροστά θα αποτελείται από τους Λημνιό, Ελ Καντουρί και Άκπομ.

Η αποστολή του Δικεφάλου: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ και Τζόλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ