ΑΕΚ: Περιμένει το «ok» της Άντερλεχτ για Βράνιες

ΑΕΚ: Περιμένει το «ok» της Άντερλεχτ για Βράνιες

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναμονή με την περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες και της παραμονής του, αφού τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για απόρριψη της Άντερλεχτ για επιμήκυνση του δανεισμού του δεν ισχύουν.

Η ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της Όγκνιεν Βράνιες τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Αυτό σημαίνει για τουλάχιστον 1-2 μήνες ακόμα, με την Ένωση ωστόσο να μην έχει έρθει σε επαφή με την Άντερλεχτ για τη συνέχιση του δανεισμού του.

Σύμφωνα με σαββατιάτικο (6/6) δημοσίευμα, η Άντερλεχτ δεν έχει θετική διάθεση απέναντι στο αίτημα της Ένωσης. Μάλιστα τόνιζαν στο δημοσίευμα πως η βελγική ομάδα περιμένει τον Βόσνιο στόπερ στις Βρυξέλλες από την 1η Ιουλίου (η προετοιμασία των Βέλγων αρχίζει στις 15 Ιουνίου).

Από την ΑΕΚ βγαίνει πως δεν έχει υπάρξει καμία τοποθέτηση ή κρούση στην Άντερλεχτ σχετικά παράταση του δανεισμού του Όγκνιεν Βράνιες ως το τέλος Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί λοιπόν πως η ΑΕΚ αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να γνωρίζει την απάντηση της Άντερλεχτ, ωστόσο σε οποιαδήποτε διαμάχη θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν και η οδηγία της FIFA, σχετικά με την επιμήκυνση των δανεισμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ