Παναθηναϊκός : Ραντεβού με Τσουκαλά, τα χρήματα κρίνουν τη μεταγραφή

Παναθηναϊκός : Ραντεβού με Τσουκαλά, τα χρήματα κρίνουν τη μεταγραφή

Αύριο αναμένεται η καθοριστική επαφή Παναθηναϊκού – Τσουκαλά. 180.000 ευρώ ετησίως ήταν το συμβόλαιο του παίκτη στην Τρίπολη, δεν φτάνουν σε τέτοια ποσά οι «πράσινοι».

Ο Σταύρος Τσουκαλάς έμεινε και επίσημα ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, κάτι που ζήτησε ο ίδιος από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και από τη διοίκηση.

Ο Έλληνας μέσος είχε χάσει τη θέση του στους Αρκάδες, αφού είχε μπροστά του τους Ιγκλέσιας και Μουνάφο, που είναι βασικοί και αναντικατάστατοι στα πλάνα του Σάββα Παντελίδη και εξήγησε πως θέλει να πάει σε μια ομάδα που να αγωνίζεται και να βρει ξανά θέση βασικού.

Ο Τσουκαλάς έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και ήδη μεταξύ των δύο πλευρών έχει υπάρξει επαφή. Από τη στιγμή, μάλιστα, που έμεινε ελεύθερος, θα γίνει και το καθοριστικό ραντεβού που θα κρίνει αν ο παίκτης θα φορέσει τα πράσινα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει to10.gr, το ραντεβού αναμένεται να γίνει αύριο επί αθηναϊκού εδάφους και η μεταγραφή θα κριθεί από τα χρήματα. Ο Τσουκαλάς είχε συμβόλαιο 180.000 ευρώ ετησίως στον Αστέρα Τρίπολης, χρήματα που είναι… πολυτέλεια για τα τωρινά οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» δύσκολα θα ανέβουν πάνω από τις 60.000 ευρώ για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως ο Τσουκαλάς θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του προκειμένου να προκύψει συμφωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ