Μπακάκης: «Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα»

Μπακάκης: «Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα»

Ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε για το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, τον τρόπο που ήρθε αλλά και τους στόχους της ΑΕΚ.

Ο Μιχάλης Μπακάκης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη ισοπαλία με 1-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήταν καλό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ.

Ακόμα ο Έλληνας μπακ μίλησε για το ματς και τον τρόπο που ήρθε το 1-1, αλλά και για τη συνέχεια και τους στόχους της ομάδας που δεν είναι άλλοι από τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova

Για το πως είδε το ματς: «Δεν ήταν το καλύτερο θέαμα αλλά ήταν φυσιολογικό μετά από τόσο καιρό. Τρέξαμε, παλέψαμε, δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες, ήταν όμως θέμα φυσικής κατάστασης».

Για το τι άλλαξε με την είσοδο του Ολιβέιρα: «Ο Νέλσον μας έδωσε βοήθειες γιατί ξέρει καλύτερα τη θέση από τον Πέτρο. Όταν μπήκε ο Νέλσον γίναμε πιο επιθετικοί και κάναμε ευκαιρίες. Παρά την κούραση βγάλαμε ευκαιρίες και συνδυασμούς και αισθανόμασταν καλύτερα».

Για το αν το αποτέλεσμα δεν τον αφήνει ικανοποιημένο: «Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα. Είχαμε κάποιες στιγμές που για μια τελική πάσα δεν βρήκαμε κάποιο γκολ. Στη συνέχεια θα είμαστε καλύτερα».

Για την επιστροφή στη δράση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέψαμε. Μας είχε λείψει αυτό. Όλα τα παιδιά είναι χαρούμενα και στη συνέχεια θα έχουμε μεγαλύτερη όρεξη. Στόχος μας είναι η 2η θέση και το Κύπελλο και θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτό».

Για τη συνέχεια: «Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Όλες οι ομάδες κυνηγάνε κάτι, όλοι οι παίκτες θα τα δίνουν όλα. Πιστεύω θα είμαστε καλύτερα και θα πάρουμε στο τέλος τη 2η θέση».

Για το ότι απενεργοποίησε τον Χατζηγιοβάνη: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Σίγουρα δεν δημιούργησε φάσεις, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Συνεχίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ