Μπαγκαλιάνης: «Περήφανος για το ντεμπούτο μου» (vid)

Μπαγκαλιάνης: «Περήφανος για το ντεμπούτο μου» (vid)

Ο νεαρός αμυντικός ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Άρη για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης μίλησε για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στο πρόσφατο ματς των πλέι οφ με αντίπαλο τον ΟΦΗ, όταν πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή του Σόουζα στο 90’.

Στις δηλώσεις του, ο 19χρονος αμυντικός αναφέρθηκε στο βάπτισμα του πυρός που πήρε, ευχαριστώντας τον Μίχαελ Ένινγκ και όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την ευκαιρία, ενώ επικεντρώθηκε και στον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον φακό της ARIS FC TV:

«Αυτή η μέρα θα μου μείνει αξέχαστη. Έκανα το ντεμπούτο μου, ευχαριστώ τον κ. Ένινγκ, τον κ. Χαριστέα, όλο το σταφ και τους συμπαίκτες μου. Είμαι περήφανος, δούλεψα πολύ σκληρά και θα αρπάξω κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί.

Μπήκαμε με το δεξί, αυτό επιζητούσαμε, να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται συγκεντρωμένοι για να είμαστε έτοιμοι για το Κύπελλο. Μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι, θα βρούμε τα πατήματά μας και τον αγωνιστικό μας ρυθμό και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Ο κόουτς δίνει ευκαιρίες, προσπαθεί να μας εντάξει στο σύνολο, το θέμα είναι να τις αρπάξουμε και να καθιερωθούμε.

Πρωταρχικός στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, ωστόσο πρέπει να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο για να τερματίσουμε ψηλά στα πλέι οφ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ