Ντοκούμεντο: Οργή στην Τούμπα κατά του Σαββίδη (vid)

Ντοκούμεντο: Οργή στην Τούμπα κατά του Σαββίδη (vid)

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξέσπασαν μετά τη νέα ήττα από τον Ολυμπιακό και πλέον δεν... χάφτουν τις δικαιολογίες του επικοινωνιακού μηχανισμού του Ιβάν.

Μπορείς να δουλεύεις πολλούς για λίγο καιρό… Μπορείς να δουλεύεις λίγους για πολύ καιρό… Αλλά στο τέλος, όλοι θα σε καταλάβουν… Αυτό που συμβαίνει με όλο και περισσότερους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αντιλαμβάνονται πλέον το… παραμύθι που καλλιεργεί ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Ιβάν Σαββίδη.

Γιατί ο Ιβάν επέλεξε να μην επενδύσει στο ποδόσφαιρο, στον προπονητή του και σε ένα ισχυρό ρόστερ… Αλλά, προτίμησε την… «εξυγίανση» και το παρασκήνιο. Ο Ολυμπιακός παίζει με Βαλμπουενά και ο ΠΑΟΚ με… Γραμμένο.

Φυσικά, η παραβίαση κάθε ποδοσφαιρικής λογικής ίσως να αποδώσει στην αρχή, αλλά στην πορεία το άθλημα σε τιμωρεί… Αυτό παθαίνει ο ΠΑΟΚ φέτος και για αυτό χάνει με άνεση από τον Ολυμπιακό στην έδρα του και θα χάσει και στα άλλα δύο φετινά ραντεβού τους.

Οι ΠΑΟΚτζηδες καταλαβαίνουν τι γίνεται και για αυτό περίμεναν να αποδοκιμάσουν έξω από την Τούμπα το βράδυ της Κυριακής. Όχι τον Άμπελ Φερέιρα και τους παίκτες, όπως… περνάει ο μηχανισμός του Ιβάν. Αλλά τον ίδιο τον Ιβάν και τους συνεργάτες του…

Γιατί αυτοί είναι οι μόνοι υπεύθυνοι… Δείτε το βίντεο με τις αποδοκιμασίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ