Το συγκινητικό «αντίο» του Αποστολόπουλου στον Πανσερραϊκό (pic)

Το συγκινητικό «αντίο» του Αποστολόπουλου στον Πανσερραϊκό (pic)

Ο νεαρός μπακ, που ανήκει και επίσημα στον Ολυμπιακό, το βράδυ της Δευτέρας έκανε ανάρτηση στα social media και αποχαιρέτησε τον Πανσερραϊκό.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media ο Απόστολος Αποστολόπουλος αποχαιρέτησε τον Πανσερραϊκό και ετοιμάζεται πλέον να κατηφορίσει στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός μπακ, ο οποίος από την περασμένη Πέμπτη ανήκει και επίσημα στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού, ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία τους και ευχήθηκε τα καλύτερα στα «λιοντάρια».

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Πάντα ηθέλα να παίξω στην ομάδα της πόλης μου, εκείνη που υποστηρίζω. Νιωθω περηφάνια που φόρεσα τη φανέλα του Πανσερραϊκού. Αισθάνομαι ευγνώμων για ο,τι κέρδισα τα τελευταία δυο χρόνια. Τους ευχαριστώ ολους για την συνεργασία μας.

Αφανείς και μη συνεργάτες της καθημερινότητάς μας. Απο τον αγνό φιλαθλο κοσμο μέχρι τους φροντιστές μας. Απο την διοίκηση έως τα εκαστοτε προπονητικα επιτελεία. Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Πανσερραϊκός να επιστρέψει σύντομα εκεί που ανήκει».

Δείτε την ανάρτησή του:

 

View this post on Instagram

 

Πάντα ηθέλα να παιξω στην ομαδα της πολης μου, εκεινη που υποστηριζω. Νιωθω περηφανια που φορεσα την φανελα του Πανσερραϊκου. Αισθανομαι ευγνώμων για ο,τι κέρδισα τα τελευταια δυο χρόνια. Τους ευχαριστώ ολους για την συνεργασία μας. Αφανείς και μη συνεργάτες της καθημερινότητάς μας. Απο τον αγνό φιλαθλο κοσμο μέχρι τους φροντιστές μας. Απο την διοίκηση έως τα εκαστοτε προπονητικα επιτελεία. Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Πανσερραϊκός να επιστρέψει σύντομα εκεί που ανήκει!!!❤️🦁

A post shared by Apostolopoulos⚡️ (@apostolos_apostolopoulos) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ