Ολυμπιακός: Νέα δεδομένα για Γκραντέλ

Ολυμπιακός: Νέα δεδομένα για Γκραντέλ

Μετά από απόφαση δικαστηρίου, η Τουλούζ δεν υποβιβάζεται στη Ligue 2 και ως εκ τούτου δεν ισχύει η προφορική συμφωνία που είχε κάνει ο Ιβοριανός εξτρέμ με τη διοίκηση του συλλόγου για να μείνει ελεύθερος εάν η ομάδα πέσει στη δεύτερη κατηγορία.

Το όνομα του Μαξ Αλέν Γκραντέλ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους, όπως σας είχε αποκαλύψει πριν από μερικές μέρες to10.gr, να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του και να έχουν δείξει σοβαρό ενδιαφέρον.

Η υπόθεση του Ιβοριανού εξτρέμ όμως δεν είναι καθόλου εύκολη και μάλιστα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Ligue 1 και την απόφαση του Δικαστηρίου του συμβουλίου του κράτους στη Γαλλία να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα στη Ligue 2.

Η Τουλούζ, στην οποία αγωνίζεται ο Μαξ Γκραντέλ μαζί με τον Ευθύμη Κουλούρη, αλλά και η Αμιάν, ήταν οι δύο ομάδες που θα υποβιβαζόντουσαν στη δεύτερη κατηγορία, μετά την πρόωρη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας.

Ωστόσο, σήμερα αποφασίστηκε από το κρατικό όργανο να μην υποβιβαστούν τελικά οι δύο ομάδες που ήταν στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με την Τουλούζ και την Αμιάν να παραμένουν στη Ligue 1.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πλέον δεν ισχύει η προφορική συμφωνία που είχε κάνει ο Μαξ Γκραντέλ με τη διοίκηση της Τουλούζ, σύμφωνα με την οποία θα έμενε ελεύθερος εάν η ομάδα υποβιβαζόταν στη Ligue 2.

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Γκραντέλ με την Τουλούζ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ενώ φέτος πριν τη διακοπή των διοργανώσεων είχε 22 συμμετοχές με 4 γκολ και 3 ασίστ.

Η παραμονή της γαλλικής ομάδας στη Ligue 1 επηρεάζει φυσικά και τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος επίσης μπορούσε να μείνει ελεύθερος σε περίπτωση υποβιβασμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ