ΑΕΛ: Τελειώνει ο Γκόλιας

ΑΕΛ: Τελειώνει ο Γκόλιας

Οι δύο πλευρές θα λύσουν τη συνεργασία τους και ο 27χρονος αμυντικός θα είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις ανάμεσα στον Νίκο Γκόλια και τη διοίκηση της ΑΕΛ, με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία για να λύσουν τη συνεργασία τους.

Ο 27χρονος αμυντικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του εδώ και αρκετό καιρο, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε έναν αγώνα Κυπέλλου. Τον περασμένο Οκτώβριο έκανε τη μοναδική του εμφάνιση και μοιραία θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την ΑΕΛ.

Οι δύο πλευρές το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε συζητήσεις και από ότι φαίνεται βρήκαν τη φόρμουλα για να λύσουν τη συνεργασία τους. Ο Νίκος Γκόλιας τις επόμενες ημέρες θα περάσει από τα γραφεία των Βυσσινί για να βάλει την υπογραφή του στο «διαζύγιο» με τη θεσσαλική ομάδα.

Ο 27χρονος θα μείνει ελεύθερος και θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εκτός από την ΑΕΛ, ο Γκόλιας στην καριέρα του αγωνίστηκε επίσης σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Αρη, έχοντας συνολικά 86 συμμετοχές με 6 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ