Ουντέζε: «Ο Ενομπακάρε μπορεί να κάνει την διαφορά στην ΑΕΚ»

Ουντέζε: «Ο Ενομπακάρε μπορεί να κάνει την διαφορά στην ΑΕΚ»

Ο Ιφεάνι Ουντέζε εκθείασε τον Ενομπακάρε που έρχεται στην ΑΕΚ.

Ικανό όχι απλώς να βοηθήσει, αλλά να ανεβάσει επίπεδο την ΑΕΚ θεωρεί τον Μπράιτ Ενομπακάρε ο Ιφεάνι Ουντέζε. Ο Νιγηριανός αμυντικός, που πέρασε από την «Ένωση», τον ΠΑΟΚ και την Καβάλα, έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του μιλώντας στην «Ώρα».

«Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Διαθέτει φοβερά προσόντα, μπορεί να βοηθήσει να ανεβάσει την ποιότητα της ΑΕΚ και να κάνει την διαφορά. Είναι πολύ δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες κι έχει μεγάλη ικανότητα στο ένας εναντίον ενός. Είναι παίκτης με μεγάλες αντοχές, γρήγορος και μεγάλος τεχνίτης», τόνισε για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό που αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα για να υπογράψει ως το 2023.

«Ο Ενομπακάρε είναι παίκτης ψυχολογίας. Από τη στιγμή που θα προσαρμοστεί στο ελληνικό περιβάλλον, που θα νιώσει την αγάπη του κόσμου και αισθανθεί σαν στο σπίτι του, έχει όλα τα προσόντα να ανεβάσει τη δυναμική της ΑΕΚ. Οι φίλοι της ΑΕΚ να είναι σίγουροι πως πρόκειται για έναν τρομερά ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που θέλει την κατάλληλη διαχείριση για να αποδώσει σύμφωνα με τις μεγάλες του δυνατότητες», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ