Η τελευταία «ζαριά» του Αμπέλ είναι το Κύπελλο

Η τελευταία «ζαριά» του Αμπέλ είναι το Κύπελλο

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει πλέον τη στήριξη της διοίκησης. Δύσκολα μπορεί να βρει... φίλους εντός αποδυτηρίων. Και αν δεν πάρει το Κύπελλο, πιθανότατα να μην τον σώσει ούτε το FFP.

Αν δεν υπήρχε το FFP και το πρόβλημα που έχει ο ΠΑΟΚ με αυτό; Πιθανότατα δε θα είχαμε φτάσει καν στα πλέι οφ. Ο Αμπέλ Φερέιρα θα είχε φύγει κακήν – κακώς από τον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν και οι προπονητικές του επιλογές για ακόμα μια φορά έδειξαν πως στον ΠΑΟΚ δεν το έχουν. Μόνο ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Το Financial Fair Play προκαλεί πονοκέφαλο και σε αυτό το κομμάτι, αφού ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορεί να καταβάλει την υψηλή αποζημίωση που θα αξιώσει ο προπονητής. Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης θα κληθεί να πληρώσει 1.500.000 ευρώ σε αποζημίωση, ποσό που εμπίπτει στους περιορισμούς του FFP. Τα οικονομικά του συλλόγου δεν… αντέχουν και στον ΠΑΟΚ μετανιώνουν τα ποσά που έδωσαν πέρσι για να πάρουν τον Πορτογάλο.

Δύο εκατομμύρια ετησίως σε εκείνον συν τρία εκατομμύρια στην Μπράγκα για να «σπάσει» το συμβόλαιό του. Πολλά λεφτά για να είναι στο -17 από την κορυφή. Πάρα πολλά για να κλείσει τη σεζόν χωρίς ούτε έναν τίτλο.

Και εδώ είναι το σημείο – κλειδί. Πως μπορεί να… γυρίσει το χαρτί ο Αμπέλ; Με το να πάει στον τελικό του Κυπέλλου και να βγει νικητής απ’ αυτόν.

Δύσκολη αποστολή. Διότι έχει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και να υπερασπιστεί το 3-2 της Τούμπας. Και αν τα καταφέρει, καλείται να πάρει και τον τελικό. Ή όλα ή… τίποτα. Μια τελευταία ζαριά για τον Αμπέλ Φερέιρα, που αν δεν του κάτσει δε θα τον σώσει ούτε το FFP.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ