Αλένιτσεφ για Καρέρα: «Εύχομαι να κάνει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια όπως τη Σπαρτάκ»

Αλένιτσεφ για Καρέρα: «Εύχομαι να κάνει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια όπως τη Σπαρτάκ»

Ο Ντμίτρι Αλένιτσεφ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Μάσιμο Καρέρα με τον οποίο συνεργάστηκε στη Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο Ντμίτρι Αλένιτσεφ είχε προσλάβει ως βοηθό του στη Σπαρτάκ Μόσχας τον Μάσιμο Καρέρα και στη συνέχεια ο νυν προπονητής της ΑΕΚ τον διαδέχτηκε στον πάγκο της ομάδας και την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ύστερα από 16 χρόνια.

Ο παλαίμαχος διεθνής διεθνής και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 με την Πόρτο, μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι «Россия 24» και αναφέρθηκε στον Καρέρα με πολύ θερμά λόγια ενώ του ευχήθηκε να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν έφυγα από την Σπαρτάκ, με τον Μάσιμο ανταλλάσσαμε SMS για δύο τρεις μήνες, έδινε συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον κατά τη διάρκεια των διακοπών. Μετά βρεθήκαμε τυχαία στο Ντουμπάϊ, μιλήσαμε για το ποδόσφαιρο και θυμηθήκαμε τη Σπαρτάκ. Δεν είναι μυστικό ότι είχε έρθει μετά από δική μου πρωτοβουλία. Αυτός ο άνθρωπος έχει μεγάλη εμπειρία ως ποδοσφαιριστής παίζοντας με τη Γιουβέντους και στη συνέχεια είχε καρποφόρα συνεργασία με τον Κόντε σε σύλλογο και Εθνική.

Πετάξαμε με τον Σεργκέι Ροντιόνοφ στη Γαλλία για να διαπραγματευτούμε μαζί του κατά τη διάρκεια του Euro. Ο Μάσιμο δέχτηκε με ευχαρίστηση την πρότασή μας, υπόγραψε και ήρθε να δουλέψει στην Σπαρτάκ. Ξέρω ότι τώρα δουλεύει με επιτυχία στην ΑΕΚ. Του εύχομαι ειλικρινά να κάνει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια όπως τη Σπαρτάκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ