Τσούμιτς: Το «διαμάντι» του Θρύλου λάμπει στη Σερβία! (vids)

Τσούμιτς: Το «διαμάντι» του Θρύλου λάμπει στη Σερβία! (vids)

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, που αγωνίζεται στην Ραντνίσκι Νις ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, πετάει... φωτιές και στα τελευταία 9 ματς έχει 10 γκολ και 1 ασίστ!

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Νίκολα Τσούμιτς», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που είχαν εκδώσει τον περασμένο Δεκέμβριο οι Πειραιώτες, για την απόκτηση του 21χρονου εξτρέμ.

Ο Νίκολα Τσούμιτς μπορεί να ήταν άγνωστος στο ευρύ κοινό, αφού αγωνιζόταν σε μια μικρομεσαία ομάδα της Σερβίας, αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον είχαν ξεχωρίσει για το ταλέντο του και τις σπουδαίες του δυνατότητες. Ο νεαρός είχε κάνει… κλικ στους ανθρώπους της πειραϊκής ομάδας και με αστραπιαίες κινήσεις τον έντυσαν στα ερυθρόλευκα. Μια κίνηση, που όταν ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες μπορεί να μην ενθουσίαζε τους φιλάθλους του συλλόγου, αλλά πλέον με τα κατορθώματά του στη Σερβία έχει κάνει τον κόσμο του Ολυμπιακού να ανυπομονεί να τον δει να αγωνίζεται με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός τρελαίνει κόσμο στην πατρίδα του με τη φανέλα της Ραντνίσκι Νις, στην οποία έχει δοθεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός εξτρέμ, αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, ωστόσο, μπορεί να προσφέρει λύσεις και στο αριστερό, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης. Φέτος, ο 21χρονος πραγματοποιεί φανταστική σεζόν, έχοντας 14 γκολ και 2 ασίστ σε 25 παιχνίδια, ενώ μάλιστα, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, έχοντας 10 γκολ στα 9 τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκε!

Συγκεκριμένα, στα τελευταία δέκα ματς που έχει παίξει, σκόραρε από δύο φορές απέναντι σε Ραντ και Ιντζίγια, ενώ «πυροβόλησε» από δύο φορές και στα δύο παιχνίδια που έδωσε η Ραντνίσκι Νις με την Τσουκαρίτσκα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Παράλληλα, σκόραρε απέναντι σε Μάτσβα και Σπαρτάκ, ενώ είχε ασίστ στο ματς με την Πρόλετερ. Στα μοναδικά που δεν είχε γκολ ή ασίστ ήταν απέναντι σε Παρτιζάν και Βοϊβοντίνα. Δύο από τις καλύτερες ομάδες της Σερβίας, με την Παρτιζάν να είναι στην 2η θέση και την Βοϊβόντίνα στην 3η θέση της βαθμολογίας. Δύο αγώνες, οι οποίοι εξ ορισμού δεν βολεύουν την Ραντνίσκι Νις, η οποία σε αυτά τα παιχνίδια είναι αναγκαστικά σε παθητικό ρόλο. Μόνο σε αυτούς τους αγώνες δεν μπόρεσε να σκοράρει, με αποτέλεσμα η ομάδα του να γνωρίσει ισάριθμες ήττες.

Ο Νίκολα Τσούμιτς είναι αναμφίβολα το next best thing του σέρβικου ποδοσφαίρου και αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποδεικνύει περίτρανα ότι έχει όλα τα φόντα για να κάνει μια σπουδαία καριέρα και να φτάσει πολύ ψηλά. Ο Ολυμπιακός του δίνει τη δυνατότητα να βρεθεί σε μια από τις πιο μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και ο ίδιος θα έχει τη δυνατότητα να παίξει απέναντι στους κορυφαίους παίκτες της Γηραιάς Ηπείρου.

Μάλιστα, στο μεγάλο λιμάνι θα βρει τον καλό του φίλο, Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος επίσης αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. «Μιλάω κάθε μέρα με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου από την εποχή που παίζαμε μαζί στη Νις. Μου έχει πει για τον επαγγελματισμό που υπάρχει στην ομάδα και τον μεγάλο ανταγωνισμό. Δεν φοβάμαι όμως. Θα πάω για να δείξω τι αξίζω», ανέφερε πρόσφατα σε δηλώσεις του.

Δείτε τα γκολ που πέτυχε στα τελευταία παιχνίδια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ