Μπακογιάννης: «Θα μιλήσω όταν θα έχουμε ρεαλιστική λύση» (vid)

Μπακογιάννης: «Θα μιλήσω όταν θα έχουμε ρεαλιστική λύση» (vid)

Ο Κώστας Μπακογιάννης επανέλαβε ότι θα προβεί σε ανακοινώσεις για τη Διπλή Ανάπλαση μέσα στο καλοκαίρι, με ένα κοστολογημένο σχέδιο.

Νέα τοποθέτηση προέκυψε το πρωί της Πέμπτης από τον Κώστα Μπακογιάννη για τη Διπλή Ανάπλαση. Ο Δήμαρχος Αθηναίων εξήγησε γιατί απέφυγε για άλλη μία φορά να μιλήσει συγκεκριμένα, υποστηρίζοντας ότι θέλει να παρουσιάσει ένα πλήρως κοστολογημένο σχέδιο.

Ο Μπακογιάννης εξέφρασε την εκτίμηση του στην προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό και επανέλαβε ότι δεν επιθυμεί να κοροϊδέψει τους οπαδούς του Τριφυλλιού. Πάντως, για δεύτερη φορά δεσμεύτηκε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα κάνει ανακοινώσεις…

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Κώστα Μπακογιάννη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ANT1:

«Μιλώντας ως Παναθηναϊκός, επιτρέψτε μου να πω ότι όλοι μας έχουμε σεβασμό και ευγνωμοσύνη στη συνεισφορά και συμβολή της οικογένειας Γιαννακόπουλου συνολικά στην ομάδα πάνω από 30 χρόνια. Μιλώντας ως Δήμαρχος, πόσω μάλλον όταν έχουν ακούσει πολλά λόγια και κοροϊδία οι φίλοι του Παναθηναϊκού εδώ και πάρα πολλά χρόνια, θα μιλήσω όταν θα έχουμε μια ολοκληρωμένη, ρεαλιστική λύση.

Όταν θα έχουμε ένα σχέδιο κοστολογημένο που θα μπορούμε να πάμε από τη θεωρία στην πράξη χωρίς δικαιολογίες και χωρίς άλλοθι. Το γήπεδο για εμάς είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιάσουμε το σχέδιό μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ