Ολυμπιακός: Η επιστροφή στο «κάστρο» και το αήττητο 24 αγώνων!

Ολυμπιακός: Η επιστροφή στο «κάστρο» και το αήττητο 24 αγώνων!

Έρχεται η ώρα για το πρώτο ματς του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» έπειτα από 3 μήνες. Η επιστροφή στο «κάστρο» είναι γεγονός. Εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν ένα τρομερό σερί εντός συνόρων!

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς σπάει όλα τα κοντέρ.

Από πέρσι τα… σπάει, αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο. Φέτος όμως ήρθε η ώρα. Και πολύ άργησε. Το 45ο πρωτάθλημα είναι γεγονός, ενώ διακαής πόθος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου επίσης και φυσικά το 18ο νταμπλ.

Το συνολικό αήττητο σερί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα (που κρατά από πέρσι) είναι γνωστό: 37 αγώνες και συνεχίζει ακάθεκτα για τον τελικό στόχο, που είναι η κατάκτηση της Super League χωρίς να δεχθεί ούτε μία ήττα. Προφανώς, σε αυτό το τρομερό σερί, τον μεγαλύτερο ρόλο έχει παίξει το «κάστρο» των Πειραιωτών. Το «Γ. Καραϊσκάκης»!

Τα νούμερα ζαλίζουν: 24 ματς αήττητος είναι ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα της Super League και αυτό το σερί κρατάει από πέρσι. Τελευταία ήττα εντός έδρας για το πρωτάθλημα ήταν στις 30 Σεπτεμβρίου 2018 από τον ΠΑΟΚ. Δηλαδή βρίσκεται 3,5 μήνες πριν κλείσει δύο χρόνια αήττητος στο Φάληρο ο Ολυμπιακός!

Από εκεί και πέρα; Τρένο ασταμάτητο η αρμάδα του Πέδρο Μαρτίνς! Το ρεκόρ εντός έδρας στο πρωτάθλημα είναι 22-2-0 και κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει πού θα σταματήσει όλο αυτό. Και με το τέλος της φετινής χρονιάς ο στόχος είναι ξεκάθαρος: Το ρεκόρ να λέει 27-2-0. Με λίγα λόγια, να κατακτηθούν και τα 5 εναπομείναντα παιχνίδια στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα play off. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (14/6, 21:30) κόντρα στον Άρη.

Καθόλου δύσκολο για την ομαδάρα που έχει φτιάξει ο Πορτογάλος τεχνικός!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ