ΣΥΡΙΖΑ για Μπακογιάννη: «Δεν υπάρχει καμία αναφορά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού»

ΣΥΡΙΖΑ για Μπακογιάννη: «Δεν υπάρχει καμία αναφορά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει στον προϋπολογισμό του Δήμου Αθηναίων για τα επόμενα τρία χρόνια κάποια πρόταση για γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Τα λεγόμενα και οι τοποθετήσεις του Κώστα Μπακογιάννη σχετικά με το γήπεδο του Παναθηναϊκού και το πρότζεκτ του Βοτανικού και της Διπλής Ανάπλασης έφεραν την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο συντονιστής του αθλητικού τμήματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστας Αλεξίου, επιτέθηκε στον Δήμαρχο Αθηναίων λέγοντας πως στον προϋπολογισμό του δεν υπάρχει καμία αναφορά για τα επόμενα τρία χρόνια, παρά τις δηλώσεις του Μπακογιάννη πως το γήπεδο του Παναθηναϊκού αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Αλεξίου είπε:

«Είναι μία καθαρά επικοινωνιακή μπούρδα και μόνο η ανάρτηση και η εμφάνιση του Μπακογιάννη. Όλα έχουν οπισθοβαρή χαρακτήρα και ουδεμία αναφορά γίνεται στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Ο κ. Μπακογιάννης έχει δεσμεύσει όλο τον προϋπολογισμό σε συγκεκριμένα έργα με μεγάλες εργολαβίες σε αντίθεση με τον κ. Καμίνη που έκανε μικρές εργολαβίες. Έχει επικεντρωθεί σε δρόμους, έργα πρασίνου και άλλα. Έχει κατατεθεί και έχει εγκριθεί. Ότι λέει ο κ. Μπακογιάννης είναι μία επικοινωνιακή πρόταση – μπούρδα της στιγμής. Καμία πρόταση δεν υπάρχει. Καταρχήν να δηλώνω την στήριξή μου και να αποδοκιμάσω την επίθεση στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Έκανε ένα λάθος ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας είναι κατεθειμένο ως μέρος του Δήμου Αθηναίων, που πληρώνει και τον ΕΝΦΙΑ. Υπάρχει ειδική συμφωνία που προϋποθέτει να υπάρχει Ερασιτέχνης Παναθηναϊκό. Εμείς συμφωνούμε με την διπλή ανάπλαση με ποδοσφαιρικό γήπεδο και δύο κλειστά γυμναστήρια, υπαίθριο πάρκινγκ και εμπορικά καταστήματα. Η διπλή ανάπλαση περιλαμβάνει γκρέμισμα του γηπέδου της Λεωφόρου και να μείνει ένα κομμάτι μόνο στην Θύρα 13, που θα έχει ρόλο μουσείου. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθούμε εμείς. Βεβαίως συμφωνούμε με αυτό που λέει ο κ. Γιαννακόπουλος για μία πράσινη γειτονιά και στήριξη στον Ερ. Παναθηναϊκό. Στον προϋπολογισμό του κ. Μπακογιάννη δεν προβλέπεται τίποτα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει καμία αναφορά για τα επόμενα τρία χρόνια. Ότι λέει ο κ. Μπακογιάννης είναι μία επικοινωνιακή πρόταση – μπούρδα της στιγμής. Καμία πρόταση δεν υπάρχει», τόνισε ο Κώστας Αλεξίου κατά την διάρκεια της διαδυκτιακής συνέντευξης με θέμα τη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη του αθλητισμού στην μετά-covid 19 εποχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ