Ο Σουντανί δεν κρατιέται: Πάτησε γήπεδο και ξεκίνησε ασκήσεις με μπάλα!

Ο Σουντανί δεν κρατιέται: Πάτησε γήπεδο και ξεκίνησε ασκήσεις με μπάλα!

Ο Χιλάλ Σουντανί είναι ασυγκράτητος, καθώς όχι μόνο επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, αλλά ξεκίνησε και ασκήσεις με μπάλα.

Πριν από τέσσερις μήνες ακριβώς και πιο συγκεκριμένα στις 10 Φλεβάρη, η ατυχία «χτύπησε» την πόρτα στον Χιλάλ Σουντανί. Ο Αλγερινός επιθετικός, που πραγματοποιούσε μέχρι τότε μια πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη χιαστού στην αναμέτρηση των ερυθρόλευκων κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Φυσικά, ο Σουντανί έπρεπε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί η ζημιά στο δεξί του γόνατο. Κάτι που και έγινε, με τον Αλγερινό να υποβάλλεται μέσα σε 1 χρόνο και κάτι στη δεύτερη επέμβαση του για ρήξη χιαστού (είχε πάθει τον ίδιο τραυματισμό στο αριστερό γόνατο όταν έπαιζε στη Νότιγχαμ).

Έκτοτε ο Σουντανί ξεκίνησε τον μακρύ δρόμο της επιστροφής με αργά και σταθερά βήματα και πλέον τέσσερις μήνες μετά φαίνεται πως δεν κρατιέται να επιστρέψει στη δράση. Ο Αλγερινός επιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις και μάλιστα πάτησε και γήπεδο και ξεκίνησε ασκήσεις με μπάλα!

Ο Αλγερινός επωφελήθηκε από την τρίμηνη διακοπή λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και πλέον είναι κοντά στην επιστροφή, μετρώντας αντίστροφα για να αγωνιστεί. Μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι και διαθέσιμος ακόμα και σε κάποιο παιχνίδι των play offs, ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είναι στο +17 και μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δείτε την ανάρτηση του Σουντανί:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ