«Ο Ενομπακάρε είναι ένα… τέρας, θα δείτε πόσο καλός είναι» (Vids)

«Ο Ενομπακάρε είναι ένα… τέρας, θα δείτε πόσο καλός είναι» (Vids)

Ο Μπράιτ Ενομπακάρε προβάρει την κιτρινόμαυρη φανέλα, με τον ρεπόρτερ της Κόβεντρι, Τομ Λιτς να σκιαγραφεί το προφίλ του αποκλειστικά για to10.gr.

Ο  Μπράιτ Ενομπακάρε αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της ΑΕΚ. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής φτάνει απόψε (11/6) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αν όλα κυλήσουν καλά θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» έχουν αρχίσει από τώρα το χτίσιμο της νέας σεζόν και επιθυμούν διακαώς της απόκτηση του Ενομπακάρε για την «κιτρινόμαυρη» γραμμή κρούσης.

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός έχει κάνει καριέρα στο Νησί, καθώς αγωνίστηκε τόσο στην Championship με την Γουλβς και την Γουίγκαν, όσο και στην League One με τη φανέλα της Κόβεντρι τη σεζόν 2018-2019. Στην League One είχε και την πιο παραγωγική του χρονιά, καθώς σε 18 αναμετρήσεις και 1454 λεπτά συμμετοχής, κατέγραψε 6 γκολ και 3 ασίστ. Αντίθετα, τη φετινή αγωνιστική περίοδο, δεν… έπιασε στην Championship και στην Γουίγκαν, έχοντας μόλις 2 αγώνες στα πόδια του. Αγωνίστηκε για 25΄ κόντρα στην Λιντς και για 23′ κόντρα στην Μίλντεσμπρο.

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός λοιπόν βρίσκεται στο κατώφλι της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα και το to10.gr επικοινώνησε με τον αρμόδιο σε θέματα Κόβεντρι, Τομ Λιτς. Ο Βρετανός συνάδελφος, που εργάζεται στο coventrytelegraph.net σκιαγραφεί αποκλειστικά στο to10.gr το προφίλ του μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ.

«Είναι… τέρας, πολύ καλός για την League One»

Ο Τομ Λιτς μίλησε με πολύ καλά λόγια για τα χαρακτηριστικά του Μπράιτ Ενομπακάρε. Τόνισε πως είναι ένα «τέρας», ενώ δήλωσε πως είναι ένας γρήγορος επιθετικός μέσος που… τρέχει τους αντίπαλους αμυντικούς.

«Ο Μπράιτ Ενομπακάρε είναι ένα… τέρας! Είναι ένας πολύ ισχυρός και γρήγορος επιθετικός μέσος και είναι πολύ θετικό να τον έχεις στην ομάδα σου. Προωθεί την ομάδα μπροστά και πάντα ψάχνει να επιτεθεί και να… τρέξει τους αντίπαλους αμυντικούς. Όταν έπαιξε για την Κόβεντρι, ήμασταν στην League One της Αγγλίας και ήταν πολύ καλός για να παίξει σε αυτό το επίπεδο. Επαιξε για εμάς, μόνο το δεύτερο μισό της σεζόν και αυτό ήταν αρκετό για να κερδίσει το βραβείο του του νεαρού παίκτη της χρονιάς. Ο σύλλογος κατέστησε σαφές ότι ήθελε να τον υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ρεαλιστικά θα έπαιζε σε καλύτερο επίπεδο και το έκανε με τη φανέλα της Γουίγκαν. Δυστυχώς, δεν λειτούργησε αυτή η μεταγραφή, ωστόσο ήταν μια καλή κίνηση για τον ίδιο».

«Η Κόβεντρι είχε προβλήματα όταν του έλεγε τι να κάνει»

Ο Βρετανός ρεπόρτερ είναι σίγουρος ότι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θα ανταποκριθεί στις ανάγκες του ελληνικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της ΑΕΚ, ενώ δήλωσε πως στην Κόβεντρι υπήρχαν προβλήματα όταν του έλεγαν τι να κάνει.

«Ο Μπράιτ είναι πολύ σίγουρος, αξιόπιστος και κύριος του εαυτού ουσιαστικά για να μιλήσει. Η Κόβεντρι είχε συχνά προβλήματα όταν του έλεγε τι ήθελαν να κάνει σύμφωνα με προηγούμενους συμπαίκτες του, αλλά πάντα τα κατάφερνε καλά μέσα στο γήπεδο.

Ο Τζακ Γκρίμερ είχε πει ότι ο Ενομπακάρε θα έπαιζε κάποια στιγμή στο Europa League, οπότε είχε δίκιο με αυτή την πρόβλεψη, εάν τελικά πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ. Μπορώ να τον δω να παίρνει τον χρόνο του για να μπει στην ομάδα και φυσικά το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα βήμα παραπάνω από την League One στην οποία βρισκόταν, αλλά σύντομα θα δείτε πόσο καλός είναι».

ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΑΝΤΖΑ

Δείτε τον Μπράιτ Ενομπακάρε εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ