«Όχι» του Κουέστα σε πρόταση ανανέωσης του Άρη

«Όχι» του Κουέστα σε πρόταση ανανέωσης του Άρη

Ο Χουλιάν Κουέστα απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Άρη για νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να τη θεωρεί πολύ χαμηλή.

Ο Άρης έχει έρθει σε επαφή με τους παίκτες που ολοκληρώνονται τα συμβόλαια του και θέλει να τους κρατήσει και τη νέα σεζόν στη Θεσσαλονίκη. Μετά τους Ματίγια, Κόρχουτ, Γκάμα και Λάρσον που υπήρξε μια πρώτη επαφή, οι κίτρινοι κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης και στον Χουλιάν Κουέστα.

Συγκεκριμένα, ο Άρης πρότεινε νέο συμβόλαιο στον Ισπανό τερματοφύλακα διάρκειας δυο ετών, όμως ο Κουέστα απάντησε αρνητικά, διότι θεωρεί ιδιαίτερα χαμηλή οικονομικά την προσφορά των κίτρινων.

Σε σχέση με αυτά που είχαν συζητήσει οι δυο πλευρές προ της αναστολής της αγωνιστικής δραστηριότητας λόγω του κορωνοϊού υπάρχει διαφορά σύμφωνα με τους εκπροσώπους του παίκτη, παρόλα αυτά όλα δείχνουν ότι στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν νέες επαφές, προκειμένου ο Άρης να καταφέρει να πείσει τον Κουέστα να παραμείνει στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο έμπειρος γκολκίπερ δεν έχει προχωρήσει ακόμη με τις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, διότι περιμένει να δει πως θα πάνε οι διαπραγματεύσεις με τον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ