ΟΦΗ: Ενοχλήσεις στον προσαγωγό για τον Ναμπί

ΟΦΗ: Ενοχλήσεις στον προσαγωγό για τον Ναμπί

Ο Αντιλ Ναμπί αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δύσκολα θα δώσει το παρών στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Την Κυριακή (14/6, 19:15) ο ΟΦΗ υποδέχεται την ΑΕΚ στο Γεντί Κουλέ για την δεύτερη αγωνιστική της διαδικασίας των play off. Στην αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους», ο κόουτς των Κρητικών, Γιώργος Σίμος είναι πολύ πιθανό να στερηθεί τις υπηρεσίες του Αντιλ Ναμπί.

Ο Άγγλος μέσος της κρητικής ομάδας, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν συμμετείχε στην σημερινή (11/6) προπόνηση. Παράλληλα, ο Βίκτορ ακολούθησε μέρος του προγράμματος καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ:

Χωρίς τον Adil Nabi ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας που έγινε στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» το απόγευμα της Πέμπτης (11/6).

Ο Άγγλος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν συμμετείχε στην προπόνηση. Ο Joao Victor, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση, ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ ο Felipe Souza συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Γιάννης Δερμιτζάκης έκαναν θεραπεία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδι κατοχής, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (12/6), στις 08:30.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ