Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Ενομπακάρε

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Ενομπακάρε

Ο Μπράιτ Ενομπακάρε βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην Αθήνα για να δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ και να αποτελέσει την πρώτη της μεταγραφή.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Μπράιτ Ενομπακάρε. Ο 22χρονος άσος έφτασε στη χώρα μας λίγο μετά τις 21.30 με πτήση από τη Γαλλία. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε ο μάνατζέρ του που βρισκόταν ήδη στην Ελλάδα αλλά και άνθρωποι της ΑΕΚ. Ο Νιγηριανός άσος θα υποβληθεί στα απαραίτητα τεστ για τον κορωνοϊό και αφού βγουν τα αποτελέσματά τους θα προχωρήσουν οι διαδικασίες με την Ένωση.

Όλα δείχνουν πως ο Ενομπακάρε θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέχρι το Σάββατο και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί από την ΑΕΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει με την Ένωση για τα επόμενα τρία χρόνια.

Πρόκειται για μια μεταγραφή που φέρει στη σφραγίδα του Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός τεχνικός εκτιμά πως ο Ενομπακάρε μπορεί να εξελιχθεί σε «λαβράκι» για την ΑΕΚ, καθώς διαθέτει στοιχεία που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, ενώ έχει και πολλά περιθώρια εξέλιξης, όντας μόλις 22 ετών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ