«Μπορεί να χτιστεί και το κλειστό του μπάσκετ εντός Διπλής Ανάπλασης»

«Μπορεί να χτιστεί και το κλειστό του μπάσκετ εντός Διπλής Ανάπλασης»

Ο συντονιστής του τομέα αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ και δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αθηναίων, Κώστας Αλεξίου, εμφανίστηκε σίγουρος ότι μπορεί να ενταχθεί η ανέγερση του κλειστού μπάσκετ στο πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης.

Τη σιγουριά του ότι μπορεί να ενταχθεί η ανέγερση του κλειστού μπάσκετ στο πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης εξέφρασε ο συντονιστής του τομέα αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ και δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αθηναίων, Κώστας Αλεξίου σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Livesport».

«Θέλει να προχωρήσει αλλά με τους δικούς του όρους και κυρίως με την εμπορική εκμετάλλευση του πρότζεκτ από την πλευρά του δήμου. Ή και με εταιρείες με τις οποίες θα συνεργαστεί ο δήμος Αθηναίων», ανέφερε ο Κώστας Αλεξίου σχολιάζοντας τη στάση που τηρεί ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ενώ ήταν σαφής στο ερώτημα αν μπορεί να αλλάξει το προεδρικό διάταγμα για να… χωρέσει και ένα κλειστό του μπάσκετ στο πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης.

«Φυσικά και μπορεί με βάση τις αιρέσεις που έχει βάλει το ΣτΕ. Μειώνοντας τα τετραγωνικά του ποδοσφαιρικού γηπέδου μειώνοντας δηλαδή το ύψος μπορεί να κατασκευαστεί το πρώτο χωρητικότητας 28000 θέσεων και ταυτόχρονα το γήπεδο μπάσκετ εντός της Διπλής Ανάπλασης. Δεν χρειάζεται κάποιο όμορο οικόπεδο εκτός ΠΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ