Ανακοίνωση Θύρας 13 για γήπεδο, Γιαννακόπουλο και Αλαφούζο

Ανακοίνωση Θύρας 13 για γήπεδο, Γιαννακόπουλο και Αλαφούζο

Η Θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρεται στην ανάγκη να βρεθεί λύση για το γήπεδο, ζητώντας από τους Μπακογιάννη, Γιαννακόπουλο και Αλαφούζο να μιλήσουν για τις εξελίξεις.

Με ανακοίνωση που υπογράφουν όλοι οι σύνδεσμοι της Θύρας 13, οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού ζητούν να βρεθεί λύση για το γηπεδικό των πρασίνων, ενώ παράλληλα καλούν τους Κώστα Μπακογιάννη, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Γιάννη Αλαφούζο να αναφερθούν στις εξελίξεις σχετικά με το γήπεδο.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Θύρας 13 αναφέρεται:

«Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε αναλύσεις επί αναλύσεων, για το τι έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια και το τι κοροϊδία έχει δεχθεί ο λαός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ γι αυτό το πολυπόθητο γήπεδο. Δεν ξεχωρίζουμε κανέναν κρατικό μηχανισμό και καμιά δημοτική αρχή γιατί εδώ και 21 χρόνια όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν από αυτήν την χώρα έπαιξαν τα πολιτικά τους παιχνίδια στις πλάτες του Π.Α.Ο. και του λαού του. Η πολιτεία τα ρίχνει στις ανύπαρκτες διοικήσεις μας και αυτές με την σειρά τους στην πολιτεία. Και στη μέση ο κόσμος μια ζωή. Η ανοχή τελείωσε με όλους σας. Είμαστε στα όρια μας, θα φτάσουμε στα άκρα αν χρειαστεί».

Επιπλέον, η Θύρα 13 ξεκαθαρίζει: «Μπακογιάννη, Αλαφούζο, Dpg7000 (ποτέ ξανά από εμάς ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ) ΔΩΣΤΕ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ! ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. Γήπεδα αντάξια της ιστορίας του Π.Α.Ο. Τον μήνα αυτόν που λέτε ότι τρέχει, να βγάλετε στον κόσμο ανακοινώσεις ότι προχωράνε όλα και όπως πρέπει αλλιώς..… Βρείτε τρύπα να κρυφτείτε.

Οι κινητοποιήσεις μας για αυτό το θέμα είναι ήδη προγραμματισμένες.

Υγ. Μπακογιάννη δε μας ξέρεις, δε σε ξέρουμε. Φρόντισε να μείνουμε μόνο σε αυτή την ανακοίνωση. Ρώτα τον Αλαφούζο και τον Dpg7000 που μας έχουν δει και από την καλή και από την ανάποδη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ