Η επίσημη κοινότητα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Viber

Η επίσημη κοινότητα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Viber

Ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με την Rakuten Viber, συνδέθηκε κι επίσημα και στην κοινότητα του Viber.

Πλέον ο Ολυμπιακός βρίσκεται και στο Viber. Οι ερυθρόλευκοι εγκαινίασαν σήμερα τη δημιουργία της επίσημης κοινότητας τους και στο Viber σε συνεργασία με τη Rakuten, συνεχίζοντας να εξελίσσονται σε όλους τους τομείς, κάτι που κάνει και με μεγάλη επιτυχία στα ψηφιακά της Μέσα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει με μεγάλη χαρά τη συνεργασία της με την Rakuten Viber και τη δημιουργία της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, «Olympiacos FC». Συνδεθείτε μαζί μας για να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα της αγαπημένης σας ομάδας, να βλέπετε αποκλειστικό οπτικοακουστικό υλικό -ακόμη κι από τους ίδιους μας τους ποδοσφαιριστές, ενώ οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί. Θα είναι πολλές και θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε ΕΔΩ και να συνδεθείτε με τον Ολυμπιακό μας!

Η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος συνεχίζει καθημερινά να εξελίσσεται σε όλους τους τομείς, κάτι που κάνει και με μεγάλη επιτυχία στα ψηφιακά της Μέσα. Μετά από τις πολλές ελληνικές και ευρωπαϊκές διακρίσεις σε όλα τα ψηφιακά Μέσα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, ήρθε και το Viber να προστεθεί στους επίσημους λογαριασμούς της στα υπόλοιπα Social Media (@olympiacosfc). Ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το ανανεωμένο site τη ΠΑΕ, www.olympiacos.org , καθώς και το επίσημο app σε iOS και Android (Olympiacos FC Official App).

Συνεχίζουμε Να Ονειρευόμαστε… και ψηφιακά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ