ΠΑΟΚ : Απαντάει σήμερα ο Μολέδο

ΠΑΟΚ : Απαντάει σήμερα ο Μολέδο

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός τα έχουν βρει σε όλα για τον δανεισμό του Ροντρίγκο Μολέδο ως το καλοκαίρι και το μόνο που απομένει είναι η θετική απάντηση του Βραζιλιάνου αμυντικού, η οποία αναμένεται σήμερα.

Την τελική απάντηση του Ροντρίγκο Μολέδο περιμένουν σήμερα στον ΠΑΟΚ με τις πληροφορίες να λένε πως είναι θέμα χρόνου να βρεθεί η χρυσή τομή και ο 30χρονος αμυντικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

Ο Μολέδο θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να συζητήσει για τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου του και να υπογράψει εφόσον επιτευχθεί συμφωνία, τουλάχιστον μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

O δικέφαλος του βορρά τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου σέντερ μπακ ως το καλοκαίρι, με την συγκεκριμένη συμφωνία να αποφέρει στο τριφύλλι περίπου 300.000 ευρώ και τους Έργκις Κάτσε και Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Ο ΠΑΟΚ μάλιστα θα πληρώσει και τις απολαβές των δύο παικτών μέχρι το καλοκαίρι.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Μολέδο δεν θα έχει οψιόν αγοράς μετά το καλοκαίρι, καθώς μένει ελεύθερος και θα συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του και στην Ιντερνασιονάλ. Στη συνάντηση ανάμεσα στον παίκτη και τους ανθρώπους του δικεφάλου θα συζητηθεί και το ενδεχόμενο να συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη και μετά το καλοκαίρι ο Βραζιλιάνος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ