Αποκάλυψη: Σύσκεψη κορυφής Μαρινάκη με Μαρτίνς, Σουλούκου, Μοντέστο – Κίνηση για να κλείσουν Γκραντέλ, Σούμπασιτς

Αποκάλυψη: Σύσκεψη κορυφής Μαρινάκη με Μαρτίνς, Σουλούκου, Μοντέστο – Κίνηση για να κλείσουν Γκραντέλ, Σούμπασιτς

To10.gr αποκαλύπτει τι συζητήθηκε στην τρίωρη συνάντηση κορυφής στα γραφεία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Προχωράει τις επαφές για Γκραντέλ, Σούμπασιτς ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός κινείται. Σε όλα τα επίπεδα. Και κινείται δυναμικά και με συγκεκριμένο πλάνο. Αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά. Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να χαράσσει τις κατευθυντήριες γραμμές, τόσο για τους στόχους των Πειραιωτών, όσο και για τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού κάλεσε στο γραφείο του τον Πέδρο Μαρτίνς, τη γενική διευθύντρια Λίνα Σουλούκου και τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ Φρανσουά Μοντέστο, για να συζητήσουν όλα τα θέματα της ομάδας, τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με την παρουσία της στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις όσο και να γίνει ένας πρώτος προγραμματισμός για τις κινήσεις του συλλόγου στο μεταγραφικό παζάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κάνει άμεσα κίνηση για την απόκτηση των Μαξ-Αλέν Γκραντέλ και Ντάνιελ Σούμπασιτς. Του Γάλλου εξτρέμ, που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Τουλούζ και του διεθνούς Κροάτη γκολκίπερ, που πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από τη Μονακό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ονόματα των δύο ποδοσφαιριστών προτάθηκαν από το τμήμα σκάουτινγκ. Οι περιπτώσεις τους εξετάστηκαν από τον Πέδρο Μαρτίνς, έλαβαν τη συγκατάθεσή του και τα ονόματα έφτασαν στη διοίκηση. Πλέον, αναμένεται να ξεκινήσουν και επίσημα οι διαπραγματεύσεις για την ένταξή τους στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Καθώς ο Μαρτίνς θεωρεί ότι πρόκειται για παίκτες μεγάλης ποιότητας και εμπειρίας, που θα προσφέρουν πολύ σημαντικές λύσεις στον σύλλογο και θα ανεβάσουν το επίπεδο ποιότητας, αλλά και… προσωπικότητας του ρόστερ.

«ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΡΟΣΤΕΡ» – ΓΙΑΤΙ ΓΚΡΑΝΤΕΛ ΚΑΙ ΣΟΥΜΠΑΣΙΤΣ

Σε αυτό το σημείο έχει μεγάλη σημασία να αναφέρουμε ότι στη σύσκεψη κορυφής που έλαβε χώρα στα γραφεία του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού, συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν το τρέχον ρόστερ. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να δηλώνει 100% ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του και να εκφράζεται με πολύ εγκωμιαστικά λόγια για το δυναμικό του Ολυμπιακού μπροστά στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Επισημαίνοντας ουσιαστικά ότι εάν δεν προκύψουν πωλήσεις, δεν χρειάζονται μεταγραφές! Ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση.

Μάλιστα, ο λόγος που αποφασίστηκε να υπάρξει κίνηση για τους Γκραντέλ και Σούμπασιτς είναι επειδή είναι βέβαιο ότι σε αυτές τις δύο θέσεις θα προκύψει ανάγκη ενίσχυσης. Στις θέσεις των εξτρέμ θεωρείται δεδομένο ότι, τόσο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, όσο και ο Εμρέ Μορ δεν θα συνεχίσουν και για αυτό ο Ολυμπιακός κινείται για τον Ιβοριανό ακραίο επιθετικό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση του τερματοφύλακα, δεν είναι μυστικό ότι ο Αλέν θέλει να αναζητήσει μια ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να είναι πρώτος γκολκίπερ. Με τον Σούμπασιτς, ωστόσο, να αποτελεί περίπτωση από το υψηλότερο ράφι και παίκτη που μπορεί να αλλάξει τελείως τα δεδομένα στη θέση. Ενώ δεν είναι μυστικό ότι ο Ζοσέ Σα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολύ σημαντικών ομάδων στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ