ΑΕΚ: Τα πλάνα του Καρέρα για τη «μάχη» με τον ΟΦΗ

ΑΕΚ: Τα πλάνα του Καρέρα για τη «μάχη» με τον ΟΦΗ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει βασικό τον Νέλσον Ολιβέιρα στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται αύριο (14/6, 19:15) από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, με την Ένωση να… κυνηγάει την πρώτη της νίκη στην διαδικασία των playoffs. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έπιασαν καλή απόδοση στην ισόπαλη πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τον Μάσιμο Καρέρα να προσανατολίζεται σε ένα… ανακάτεμα της τράπουλας. Αλλωστε, στόχος της ομάδας είναι η δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, με τον Ιταλό να ψάχνει λύσεις για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Στην αναμέτρηση με τους «πράσινους», η Ένωση ανέβασε την απόδοσή της, όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Νέλσον Ολιβέιρα , οπισθοχώρησε ο Μάνταλος και το σύστημα γύρισε σε 4-2-3-1. Η έμπνευση με την τοποθέτηση του αρχηγού της ΑΕΚ στην κορυφή της επίθεσης δεν βγήκε στον Ιταλό και κατά πως φαίνεται, ο Ολιβέιρα θα πάρει φανέλα βασικού στην «μάχη» της Κρήτης. Ο Πορτογάλος φορ είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Σέρχιο Αραούχο και θα προτιμηθεί του Αργεντινού επιθετικού.

Πίσω από τον Ολιβέιρα, θα βρίσκεται ο Πέτρος Μάνταλος, με τον σκόρερ Λιβάγια να είναι στα αριστερά. Στην δεξιά πτέρυγα, δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή, καθώς δεν ικανοποίησε ο Βέρντε στον αγώνα με το «τριφύλλι». Ετσι, Χρήστος Αλμπάνης και Βίκτρω Κλωναρίδης διεκδικούν μια θέση στο βασικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, Κρίστιτσιτς και Σιμάνσκι δεν… κουνιούνται από το «κιτρινόμαυρο» κέντρο, με τους δύο παίκτες να ψάχνουν ρυθμό μετά την διακοπή. Τέλος, στα στόπερ, παρτενέρ του Βράνιες θα είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με τον Μπακάκη να είναι στο δεξιό άκρο της άμυνας και τον Χουλτ να διεκδικεί τη θέση του Έλντερ Λόπες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ