ΟΦΗ: Με προβλήματα απέναντι στην ΑΕΚ

ΟΦΗ: Με προβλήματα απέναντι στην ΑΕΚ

Ο Γιώργος Σίμος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αντίλ Ναμπί, Ζοάο Βίκτορ, Φελίπε Σόουζα, Κοσμά Τσιλιανίδη και Γιάννη Δερμιτζάκη.

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Γεντί Κουλέ, για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Ομιλητών, Γιώργος Σίμος, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αντίλ Ναμπί, Ζοάο Βίκτορ, Φελίπε Σόουζα, Κοσμά Τσιλιανίδη και Γιάννη Δερμιτζάκη.

Ο Ναμπί δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός αποστολής, όπως επίσης και ο Ζοάο Βίκτορ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση και ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος.

Από εκεί και πέρα, ο Φελίπε Σόουζα συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Γιάννης Δερμιτζάκης έκαναν θεραπεία.

Το σημερινό πρόγραμμα των «ομιλητών» περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση μεταβιβάσεων, παιχνίδια σε μικρούς χώρους και τελικό παιχνίδι.

Στην 20μελή αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Ουάιλι, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Μπράουν, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος, Σακόρ, Σουρνάκης, Νέιρα, Μεγιάδο, Βαζ, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Σεμέντο, Μάνος και Φιγκεϊρέδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ