Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Γκάμα

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Γκάμα

Ο Μπρούνο Γκάμα εντυπωσιάζει με τη φανέλα του Άρη, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τους «κίτρινους» και τα βλέμματα των ανθρώπων του Ολυμπιακού θα είναι στραμμένα πάνω του στο σημερινό παιχνίδι των δύο ομάδων.

Οποιαδήποτε ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή από το ελληνικό πρωτάθλημα, πάντα απασχολεί τον Ολυμπιακό, κυρίως βέβαια στις νεαρές ηλικίες. Όταν όμως πρόκειται για παίκτες όπως ο Μπρούνο Γκάμα, όπου η ποιότητα και η κλάση τους είναι δεδομένη, τότε η ηλικία περνά σε δεύτερη μοίρα.

Ο Πορτογάλος άσος του Άρη, μένει ελεύθερος από τους «κίτρινους» με το τέλος της σεζόν και όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς που τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός είναι ο ηγέτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης με καθοριστική συμβολή τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

Σε 29 εμφανίσεις έχει πετύχει 11 γκολ και είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως προήλθε από πολύ σοβαρό τραυματισμό αλλά κατάφερε να τον ξεπεράσει σαν να μην συνέβη ποτέ. Όπως καταλαβαίνει κανείς, τα μάτια των ανθρώπων του Ολυμπιακού θα είναι στραμμένα πάνω του στο αποψινό παιχνίδι των δύο ομάδων για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ