ΑΕΛ: Με Μπέρτο κόντρα στον Παναιτωλικό

ΑΕΛ: Με Μπέρτο κόντρα στον Παναιτωλικό

Mε τον Μανώλη Μπέρτο παρόντα στην αποστολή, αναχώρησε η ΑΕΛ το πρωί της Κυριακής (14/6) για το Αγρίνιο, ενόψει του αγώνα των Θεσσαλών με τον Παναιτωλικό, τη Δευτέρα (15/6, 20:00) για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Ο τεχνικός των «βυσσινί», Μιχάλης Γρηγορίου υπολογίζει στον Μανώλη Μπέρτο και γι’ αυτόν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Στο Αγρίνιο ταξίδεψαν και οι Παπάζογλου, Καρανίκας, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα των Θεσσαλών.

Η ΑΕΛ, η οποία προέρχεται από εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα των πλέι άουτ από τον Αστέρα Τρίπολης θα αγωνιστεί απέναντι στα «καναρίνια» χωρίς τους τραυματίες Μόρα, Κάτσε, αλλά και δίχως τον Γκόλια, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Το απόγευμα της Κυριακής (14/6), η ΑΕΛ έχει προγραμματίσει προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Emileon, με την ΠΑΕ να ευχαριστεί δημόσια τη διοίκηση του Παναιτωλικού, που έκανε άμεσα αποδεκτό το αίτημά της.

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό αγώνα (15/6) πλέι άουτ στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Νάγκυ, Ασσούμπρε, Μπούστος, Αλί Γκαζάλ, Ηλιάδη, Καρανίκα, Λουφάκη, Μάρκοβιτς, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπέρτο, Μούζεκ, Παπάζογλου, Πινακά, Σεσέροβιτς, Στελιάνο, Τόρζε, Βινίσιους και Ζίζιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ