Ο Ολυμπιακός γεμίζει με κόσμο το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Αρη!

Ο Ολυμπιακός γεμίζει με κόσμο το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Αρη!

To10.gr γράφει για τη σπουδαία κίνηση που ετοίμασε ο Ολυμπιακός και αλλάζει την εικόνα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στο παιχνίδι με τον Αρη!

Ο κορωνοϊός έχει αλλάξει τα δεδομένα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Με λίγες εξαιρέσεις, οι ομάδες αγωνίζονται σε άδεια γήπεδα, χωρίς την παρουσία των οπαδών τους. Κάτι, βεβαίως, που ισχύει και στην Ελλάδα. Εως και σήμερα. Διότι ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αλλάξει αυτή την άσχημη, την αποκρουστική εικόνα των άδειων εξεδρών του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μόνος του στο παιχνίδι με τον Αρη. Θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του. Κυριολεκτικά. Εστω κι αν η φυσική παρουσία απαγορεύεται. Με τους Πειραιώτες να πρωτοπορούν και να ετοιμάζουν για ακόμη μία φορά, μια σπουδαία κίνηση, που θα βοηθήσει, τόσο τον κόσμο που θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Αρη από την τηλεόραση, όσο και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μπροστά στο κοινό τους. Καθώς τα χιλιάδες καθίσματα θα είναι γεμάτα «κόσμο». Αλλά και η ατμόσφαιρα θα καλυφθεί από τις φωνές και τα συνθήματα των οπαδών του Ολυμπιακού. Δημιουργώντας κανονική ατμόσφαιρα αγώνα, σε… γεμάτο γήπεδο.

Πώς θα το καταφέρει αυτό ο Ολυμπιακός, χωρίς να παραβεί τους κανονισμούς και το υγειονομικό πρωτόκολλο; Χρειάστηκε πολλή δουλειά, ταχύτητα και σωστό πλάνο. Αλλά όλα είναι έτοιμα. Οσοι συντονιστούν απόψε στις 21:30 στα κανάλια της NOVA, θα παρακολουθήσουν ένα θέαμα που θα επιβεβαιώσει για ακόμη μία φορά γιατί ο Ολυμπιακός διαφέρει από όλους τους άλλους συλλόγους.

Η κεντρική εξέδρα θα γεμίσει… κόσμο. Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού θα δουν από κοντά την ομάδα τους. Μια έμπνευση που θα αλλάξει τελείως την εικόνα της αναμέτρησης με τον Αρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ