Ολυμπιακός: Με τη 10άδα νίκης στην Τούμπα τον Σισέ κόντρα στον Αρη

Ολυμπιακός: Με τη 10άδα νίκης στην Τούμπα τον Σισέ κόντρα στον Αρη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αρη και θέλει μόνο τη νίκη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην αλλάζει την «ομάδα που κερδίζει», εκτός από την αναγκαστική είσοδο του Σισέ στην 11άδα.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: Νίκες έως το τέλος, για να κατακτηθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά το πρωτάθλημα. Και χωρίς ο Ολυμπιακός να υποστεί καμία ήττα. Αυτό είναι κάτι που έχει μεταφερθεί σε κάθε τόνο στους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να ξεκαθαρίζει σε κάθε τόνο, ότι οι παίκτες του πρέπει να συνεχίσουν έως το τέλος του μαραθωνίου με καλές εμφανίσεις, όπως στην Τούμπα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, λοιπόν, αποφάσισε να μην αλλάξει τίποτε, σε σχέση με την ομάδα που επέλεξε να χρησιμοποιήσει στην Τούμπα και κόντρα στον Αρη. Παρότι όλη την εβδομάδα δοκίμαζε σχηματισμό 4-2-3-1, με τους Ραντζέλοβιτς και Φορτούνη στην 11άδα, τελικά ο Μαρτίνς αποφάσισε να επιμείνει στο 4-3-3 και με τα ίδια πρόσωπα που αγωνίστηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Με μόνο (αναγκαστική) διαφοροποίηση, βεβαίως, την παρουσία του Πάπε Αμπού Σισέ στην 11άδα, αντί του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος βρίσκεται εκτός αποστολής, καθώς επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες από την Πορτογαλία.

Ετσι, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τους Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μπα, Τσιμίκα, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Μασούρα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί στην αναμέτρηση με τον Αρη, που ξεκινάει στις 21:30.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ