Βέρντε: «Είμαστε σε καλό δρόμο, φίλος μου ο Βράνιες»

Βέρντε: «Είμαστε σε καλό δρόμο, φίλος μου ο Βράνιες»

Ο Ντανιέλε Βέρντε σκόραρε στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, με τον Ιταλό εξτρέμ να δηλώνει πως η ομάδα του έπαιξε καλά και πρέπει να συνεχίσει έτσι.

Ο Ντανιέλε Βέρντε σκόραρε με υπέροχο τρόπο στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, με τον Ιταλό εξτρέμ να κλειδώνει το τρίποντο για την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα.

Μετά το τέλος του αγώνα με τους Κρητικούς, ο Βέρντε μίλησε στην κάμερα της NOVA, τονίζοντας πως η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον σε καλό δρόμο. Παράλληλα, ρωτήθηκε και για την… σχέση του με τον Ογκνιεν Βράνιες, ξεκαθαρίζοντας πως είναι φίλοι και δεν συμβαίνει τίποτα με τον Βόσνιο.

Για το γκολ με τον ΟΦΗ που φτιάχνει παράδοση; «Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Το σκέφτηκα μόλις σκόραρα, ότι είχα βάλει ξανά γκολ στον ΟΦΗ. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και που περάσαμε τον ΠΑΟΚ. Συνεχίζουμε, είμαστε σε καλό δρόμο. Το πρώτο γκολ που έχω σημειώσει είναι το πιο όμορφο».

Για την εικόνα της ομάδας; «Η ομάδα μου έδωσε την εντύπωση πως έπαιξε τόσο καλά όσο πριν τη διακοπή. Είναι αυτό που μας ζητάει ο προπονητής. Παίξαμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τη 2η θέση; «Δεν μπορώ να πω ότι χάσαμε δυο βαθμούς με τον Παναθηναϊκό. είναι μια ποιοτική, δυνατή ομάδα ο ΠΑΟ. Πρέπει να συνεχίσουμε μπροστά και στον ίδιο δρόμο».

Αν είναι όλα καλά με τον Βράνιες; «Είναι φίλος μου δεν… τρέχει τίποτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ