Νοικοκυράκης: «Μας πίεσε ψηλά η ΑΕΚ, μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ»

Νοικοκυράκης: «Μας πίεσε ψηλά η ΑΕΚ, μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ»

Ο νεαρός παίκτης του ΟΦΗ, Βαγγέλης Νοικοκυράκης μίλησε για την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ, τονίζοντας πως η Ένωση τους πίεσε ψηλά.

Ο ΟΦΗ δεν τα κατάφερε κόντρα στην ΑΕΚ, με την ομάδα της Κρήτης να σημειώνει την δεύτερη ήττα της στην διαδικασία των playoffs. Μετά το τέλος του αγώνα με την Ένωση, ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης μίλησε στην κάμερα της NOVA, τονίζοντας πως η ομάδα του Καρέρα τους πίεσε ψηλά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κατεβάσουν την μπάλα.

Παράλληλα, ο νεαρός άσος των Κρητικών δήλωσε πως όνειρο του είναι να καθιερωθεί στην ομάδα του Γιώργου Σίμου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μια ολιγόλεπτη συμμετοχή, μεγαλύτερη βέβαια από τις προηγούμενες. Μαθαίνουμε από αυτά τα παιχνίδια και συνεχίζουμε το πλάνο μας.

Ονειρεύομαι να καθιερωθώ στην ομάδα του ΟΦΗ για αρκετά χρόνια. Ελπίζω να αναδειχθώ μέσα από την ομάδα μου και στο μέλλον δεν ξέρεις. Όταν άκουσα ότι θα παίξουμε Ευρώπη το σκεφτόμουν. Είμαι εδώ και περιμένω αν μου δοθεί η ευκαιρία.

Η ΑΕΚ ξέρει το πλάνο μας και πως αναπτυσσόμαστε. Μας πίεσε ψηλά και δεν μπορούσαμε να κατεβάσουμε εύκολα τη μπάλα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο γκολ. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε.Ο καθένας έχει τα δικά του κίνητρα. Δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο ότι η ΑΕΚ κυνηγά τον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ