Τα… παράπονα του Μαρτίνς, η θέση του Καμαρά και ο Παναθηναϊκός

Τα… παράπονα του Μαρτίνς, η θέση του Καμαρά και ο Παναθηναϊκός

Ο απαιτητικός Μαρτίνς χάρηκε για τη νίκη επί του Αρη, αλλά όχι για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος για την κατάκτηση του 45ου τίτλου του. Η νίκη επί του Αρη ήταν εντός προγράμματος, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς περίμενε καλύτερη εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές του και δεν ικανοποιήθηκε από το τελικό 3-1. Επίσης, μίλησε για τη θέση του Καμαρά, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον κόσμο…

«Παρόλο που το αποτέλεσμα είχε αξία, δεν είχαμε την ίδια ένταση με τον αγώνα της Τούμπας. Ωστόσο, είμαστε ικανοποιημένοι από την νίκη», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Αναφορικά με τη σαρωτική εμφάνιση του Καμαρά και το γεγονός ότι έπαιξε πιο μπροστά, τόνισε: «Πράγματι μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Ο Βαλμπουενά μπορεί να παίξει επίσης εκεί. Είμαστε ομάδα με εναλλακτικές, μπορούμε να προσαρμοστούμε σε πολλές θέσεις. Δούλεψε καλά σήμερα».

Αναφορικά με τις τρεις αλλαγές που έκανε στο 52′, τόνισε: «Το σκορ αυτό μας επέτρεψε να κάνουμε τις αλλαγές που θέλαμε. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να έχουν αγωνιστικό ρυθμό κι άλλοι παίκτες που θα τους έχουμε ανάγκη».

Ο Μαρτίνς ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ευχόμενος να επιστρέψει σύντομα ο κόσμος στα γήπεδα: «Δεν είναι το ίδιο, μας λείπει ο κόσμος μας. Το ποδόσφαιρο ζει μαζί με τους φιλάθλους μας. Το ποδόσφαιρο είναι νεκρό χωρίς τον κόσμο στα γήπεδα. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή».

Τέλος, αναφορικά με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη εβδομάδα, ο Μαρτίνς ανέφερε τα εξής: «Το αντιμετωπίζουμε σαν ένα παιχνίδι που δίνει 3 βαθμούς. Είναι σημαντικό για εμάς. Αμέσως ακολουθεί ο αγώνας του Κυπέλλου. Μας δημιουργεί δυσκολίες, το γεγονός ότι θα έχουμε λίγες μέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ