Ματίγια: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας»

Ματίγια: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας»

Για την πτώση της ψυχολογίας του Άρη μετά τα δυο πρώτα γκολ που δέχτηκε από τον Ολυμπιακό και την καλύτερη εικόνα του στη συνέχεια μίλησε ο Ισπανός.

Στην απώλεια συγκέντρωσης και την πεσμένη ψυχολογία απέδωσε ο Χαβιέ Ματίγια τα λάθη του Άρη, που έφεραν τα γκολ που δέχτηκε από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ισπανός μέσος αναφέρθηκε και στην καλύτερη εικόνα που είχε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και στα δυο παιχνίδια με την ΑΕΚ που έπονται, πρώτα για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια για το Κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Μετά την πρώτη διακοπή του αγώνα, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ με λάθη που δεν πρέπει να γίνονται. Έπεσε η ψυχολογία μας από εκείνο το σημείο και έπειτα.

Στο ημίχρονο είπαμε στα αποδυτήρια πως θα πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας, να βγούμε να παίξουμε ελεύθερα. Είπαμε πως το επόμενο παιχνίδι πρέπει να είναι οδηγός για να έχουμε μία καλύτερη εικόνα. Πετύχαμε ένα γκολ, είχαμε ευκαιρίες και ένα δοκάρι. Θα πρέπει να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία και να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τα παιχνίδια με την ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ